Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

Пошлая Моллі

Згорнути >

Кирило «Блідий» спершу увірвався в наші новинні стрічки як поп-мем. Однак дуже швидко дорослі дядьки та тітки визнали його явищем молодіжної культури. Ще б пак, адже навіть перші концерти групи «Пошлая Моллі» проходили з повним аншлагом! І ось, через рік після виходу дебютного кліпу на пісню «Улюблена пісня твоєї сестри», сам «дядечко» Нойз (Noize MC) в інтерв'ю популярному Ютуб-каналу називає Блідого єдиним атлантом, що підтримує на своїх тендітних плечах весь російськомовний рок-н-рол. Нагадаємо, що батьківщина новоявленої зірки — Україна.

Рок-н-рол не міг більше чекати

Кирило з дитинства готувався стати рок-стар, про що він заявляв мамі. Для хлопчика з міста Змієва, це більш ніж дивна заява. Адже спершу потрібно закінчити школу, вступити до ВНЗ, підкорити Харків та Київ, а потім вже масштабувати успіх. До моменту, коли на твій концерт можна буде купити квитки, треба стерти не одну сотню струн. У Блідого, очевидно, був інший план: перший виступ в Харкові, потім концерт групи «Пошлая Моллі» в Києві, а слідом — турне по пострадянському простору з заїздами в Москву, щоб роздавати інтерв'ю топовим інтернет- та ТБ-каналам.

На щастя, мама прислухалася до сина, що в наших широтах буває рідко, і план спрацював. З її боку не було ніяких перешкод, навіть коли у хлопця виникали проблеми в школі. Рок-н-рол не міг більше чекати, адже з часів Курта Кобейна рок не мав таких виконавців, які б так володіли мистецтвом зносити публіці дах, як це робить Блідий. У нього це якість з народження, а може бути і ще раніше. Якщо хтось хоче народити і виховати рок-зірку, консультуйтеся з мамою Кирила. Вона вже точно знає, що потрібно їсти і слухати. До речі, Кирило виховався на правильній музиці.

Релізи, репертуар та афіша концертів групи «Пошлая Моллі» 2019

В активі команди півтора альбому :) Точніше, один реліз — це повноцінний студійник, а другий — мініальбом. У першій роботі більше панку, а друга багатше за саундом та інструменталом, але панка там не менше — якщо не по виконанню, то по духу. Цього багажу вистачає на повноцінну концертну програму. Графік концертів «Пошлої Моллі» 2018 нагадує гастрольний тур «Ласкового мая» в 1988 :) Зараз група гастролює в рамках туру «Безтурботний лицар темряви». Концерти проходять щодня-через день. Коли хлопці виявляться в наших широтах, ви дізнаєтеся якщо підпишитися на нашу розсилку. Купити квитки на концерти групи «Пошлая Моллі» ви завжди зможете у нас. Підписуйтесь на новини нашого сайту, щоб нічого не пропустити.