Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Ада Роговцева — квитки на вистави Ади Роговцеваой в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

У цьому місяці

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

полювати на подібних виконавців

Ада Роговцева — квитки на вистави Ади Роговцеваой в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Згорнути >

Ада Роговцева: в театрі і вдома

Ада Роговцева знає все про все — так говорять її онуки. Цю якість прийнято називати мудрістю. Якби у людини було два життя, то, за словами Ади Миколаївни, вона не стала б знову актрисою, і взагалі прожила б зовсім іншу долю. Все б змінила за винятком сімейної складової. Просто тому що не звикла відсиджуватися «в зоні комфорту». Природа нагородила Роговцеву цікавістю і неймовірною силою духу, готувала до великих справ і великих випробувань. Успіх її чекав в будь-якій справі, але на щастя для мистецтва, наша Ада пов'язала своє життя з театром.

Кар'єра і досягнення

Все, про що мріють актриси, в її кар'єрі сталося: вистави у великих майстрів, культові кінофільми, знакові ролі і характери. Квитки на Аду Роговцеву і сьогодні не залежуються в касах театрів Києва. У 2019 відзначається 60-річний ювілей її життя на сцені. У кіно кар'єра почалася ще раніше — 63 роки тому, а кількість ролей давно перевалило за сотню. Перелік досягнень займе не одну сторінку, а якщо в цей список включити державні нагороди, то можна випускати окрему брошуру. Для кожного покоління глядачів є своя Роговцева, але все без винятку українці знають її ще й як саму авторитетну жінку України. Вона — совість нації і приклад нормального і природного патріотизму. При цьому Ада Миколаївна залишається актрисою, і планка її майстерності як і раніше на найвищій позначці.

Афіша вистав з Адою Роговцевою на 2019 рік

Сьогодні Ада Миколаївна не приписана до жодного з театрів — вистави з її участю можуть показуватися на будь-якому театральній майданчику столиці за винятком театру, в якому актриса прослужила 35 років і з якого пішла під тиском. Роговцева тримається обітниці — на подібне здатні виключно генії, а не просто примадонни. Щоб не пропускати вистав з Адою Роговцевою, підписуйтесь на наші новини. Згадаємо основні постановки, в яких артистка зіграє в 2019 році:

  • «Будьте як вдома!»;
  • «Схоже на щастя»;
  • «З тими, кого люблю»;
  • «Варшавська мелодія»;
  • «Свідоцтво про життя».

 

Окремо відзначимо останню в списку роботу: спектакль будується на мемуарах Ади Миколаївни, тому це не звичайний спектакль за п'єсою, а скоріше окремі сцени з життя актриси, що розігруються її молодими колегами та учнями. Дуже душевний вийшов формат. Сподіваємося, що і далі Ада Миколаївна не стане відмовляти собі брати участь в експериментальних постановках. Ми ж будемо уважно стежити за її роботами.

Прем'єри з Адою Роговцевою

Зовсім недавно відбулася київська прем'єра вистави «Соломон в юбці» з Адою Миколаївною в головній ролі. Постановку однойменної п'єси Улицької втілила Катерина Степанкова, донька актриси. Роговцева вже назвала цю роль однієї з улюблених. За сюжетом її героїня Есфір шукає наречену своєму синові. Як ми знаємо, син Ади Миколаївни рано пішов з життя через необоротних змін в організмі, отриманих під час ліквідації аварії на ЧАЕС. Тому в цій ролі Роговцева втілила все, що не встигла в реальному житті.