Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Олексій Вертинський — квитки на спектаклі з Олексієм Вертинським в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

полювати на подібних виконавців

Олексій Вертинський — квитки на спектаклі з Олексієм Вертинським в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Згорнути >

Рецепт щастя Олексія Вертинського

За останніми даними, він найщасливіша людина, хоча і починає свій ранок з лайливих слів. На щастя, цей стан триватиме недовго: зібравши волю в кулак, Олексій Вертинський відправляється до найближчого водойму, щоб зануритися, і потім в його голові починає грати якась мелодія. Ймовірно, тому навколишні вважають його самим позитивним артистом. Глядачі дотримуються такої ж думки, адже купувати квитки на вистави Вертинського в Києві іноді доводиться за місяць до події. Але доля пестила його не завжди, просто, мабуть, для кожного настає свій момент заблищати — головне його не упустити. Маестро не упустив, тому й не хоче відмотувати кінострічку свого життя, тому і знаходить свій нинішній вік ідеальним для того, щоб відчувати щастя.

Афіша вистав Вертинського на 2019 рік

Олексій Сергійович вже довго залишається резидентом «Молодого театру», де у нього шість вистав. Однак сказати, що він прикутий до сцени театру на Прорізній, не можна. Метра запрошують в сотні проектів. Приблизно в десятці з них він бере участь. Саме тому у нас з'явилася для актора Вертинського окрема персональна сторінка на сайті, де можна вибрати виставу і замовити квитки онлайн. Найбільш яскравими його роботами вважаються:

  • «Дядя Ваня» і «Загадкові варіації» (Молодий театр);
  • «Ревізор» (збірна кращих київських акторів);
  • «Ведмідь і Пропозиція» (театр «Актор»);
  • «Приємна несподіванка»;
  • «№13 або олінклюзів».

Все це абсолютні хіти театральних підмостків Києва, тому оформляти замовлення квитків на перераховані вистави краще заздалегідь. До слова, Вертинський вважається генієм другого плану. Все через природну м'якість і іронічність — так би мовити, типаж. Однак в його репертуарі є і головні ролі і навіть моноспектакль (Синій автомобіль) в рідному «Молодому театрі».

Вертинський в кіно

Нульові видалися врожайними для метра — близько п'ятдесяти фільмів за 10 лет! Тобто, щороку Олексій Вертинський брав участь в 5-6 кінопроектах, завдяки чому його сьогодні знають не тільки в Україні, а й на всьому пострадянському просторі. Однак, за словами актора, кіно перестало його надихати через деяку одноманітність. Сьогодні навіть немає тієї ролі, яку він би погодився зіграти. Може бути тому у нас не так багато хороших фільмів, як хотілося б?

Починаючи з 2011-го Олексій Сергійович став ухилятися від пропозицій, але знімальний графік тільки ущільнювався! Тому в 2015 році актор вольовим рішенням поставив крапку. На сьогодні, останньої його роботою в кіно вважається роль дизайнера в серіалі «Слуга народу». Що ж, театрали Києва від цього тільки виграли, тому що працювати менше Вертинський не став. Просто замість зйомок і роз'їздів з'явилося більше театральних проектів. Якщо якийсь продюсер і зможе затягнути його в кіно знову, то це повинна бути якась екстраординарна роль в мегапроекті.

Афіша гастролей Олексія Вертинського

Любителям театру в інших регіонах України не так часто доводиться бачити Вертинського на сцені. Позначається гранична завантаженість метра в Києві. Однак в період театральних фестивалів, які проводяться зазвичай в театральне міжсезоння, вистави і виступи за участю Вертинського за межами столиці деколи трапляються. Слідкуйте за нашими новинами, щоб дізнаватися про гастролі актора в числі перших. Ну а якщо раптом зберетеся до нас, то рекомендуємо купити квитки заздалегідь.