Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Віртуози Києва — квитки на концерти Віртуозів Києва і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

В наступному місяці

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

Віртуози Києва — квитки на концерти Віртуозів Києва і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Згорнути >

«Віртуози Києва» на даху

Вони грають в найнесподіваніших місцях і влаштовують найнесподіваніші колаборації з музикантами різних, часом діаметрально протилежних жанрів. «Віртуози Києва» — незалежний оркестр, який з'явився в результаті співпраці великого музиканта і диригента Дмитра Яблонського і кращих виконавців Києва. У рік колектив дає більше сотні концертів в різних куточках планети. Купити квитки на концерт оркестру «Віртуози Києва» ви зможете на сторінці конкретного заходу. Нагадаємо, що замовлення квитків можна оформити онлайн.

Віртуозні колаборації «Віртуозів Києва»

Володимир Ашкеназі, Оксана Яблонська, Фархад Бадалбейлі, Шломо Мінц, Азер Зад ... Ці імена добре відомі всім любителям класичної музики. Співпраця з зірками такого рівня стало можливим завдяки особистості керівника «Віртуозів» — Дмитру Яблонському. Авторитет маестро в музичному середовищі важко переоцінити. Але не класикою єдиної живе оркестр, тому що мода на оркестровки увійшла і в інші жанри — рок, поп і навіть heavy metal. «Віртуози Києва» вже відзначилися роботою з багатьма топовими українськими і зарубіжними рок- і поп-зірками:

  • Джамалою;
  • Тіною Кароль;
  • Святославом Вакарчуком;
  • Борисом Гребєнщиковим...

 

Колектив бере участь не тільки в студійній роботі, записуючи оркестровки і створюючи аранжування до окремих пісень або навіть цілим альбомами, але бере участь в концертних проектах.

Концерти «Віртуозів Києва» з «Океаном Ельзи»

Гастролі оркестру зі Святославом Вакарчуком — найбільш гучна колаборація останніх місяців. Афіша цього незвичайного спільного проекту включає не тільки столичні зали — концерти проходять практично у всіх містах України. Музикантів тепло зустрічали у Львові, Івано-Франківську, Вінниці... Тепер на черзі східна частина країни. У Києві «Віртуози Києва» зіграють вже в травні місяці. Концерти пройдуть в найпрестижнішому залі країни — в палаці «Україна». Купити квитки можна на сторінці заходу.

Яблонський і «Віртуози»

Свого часу віолончеліст Дмитро Яблонський навчався музиці у кращих майстрів в США, закінчив Єльський університет, номінувався на Греммі. Дебют на сцені відбувся, коли Дмитру було всього 9 років. Він зіграв концерт для віолончелі Гайдна. Потім була співпраця з «Вищою школою віолончельної гри» і запис подвійного альбому творів Девіда Поппера, віртуоза і професора будапештській консерваторії (XIX-XX в.в), ікони для кожного віолончеліста. Потім посипалися запрошення від світових зірок класики. Ось тільки деякі імена: Борис Березовський, Вадим Рєпін, Шломо Мінц, Ітамар Голан, Юрій Башмет, Монсеррат Кабальє... Яблонський виходив на сцену разом з самим Кшиштофом Пендерецьким!

У 26 років Дмитро дебютував як диригент. Дебют вдався, тому Маестро запрошують до Національного оркестр Бельгії. Потім був Королівський оркестр Лондонської філармонії, Державний симфонічний оркестр «Нова Росія», Ізраїльський симфонічний оркестр, Національний Оркестр Франції, Тайванський Національний Оркестр... Природно, музикант такого рівня отримує доступ до топових виконавців класичної музики, звідси і географія гастролей «Віртуозів Києва». У минулому році оркестр побував з концертами в Ізраїлі, Азербайджані, Іспанії та Швейцарії. Не менш насичене творче життя чекає колектив попереду. Підписуйтесь на наші новини, щоб дізнаватися про концерти «Віртуози Києва» в числі перших.