Найближчі концерти Iron Maiden (Айрон Мейден)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія IRON MAIDEN (Айрон Мейден) Legacy Of The Beast 2022

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про IRON MAIDEN (Айрон Мейден) Legacy Of The Beast 2022,
натисніть на кнопку:

Подробиці IRON MAIDEN (Айрон Мейден) Legacy Of The Beast 2022

Згорнути >

На жаль, схема має невідповідності до оригіналу, тому уважно переглядайте назву кожної пропозиції, вони відповідають оригінальним назвам категорії квитка, а звернувшись до менеджера ви зможете отримати точну інформацію з приводу розташування секторів.

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

Ровесники та перші шанувальники культового британського колективу Iron Maiden (Айрон Мейден) наближаються до пенсійного віку. А сам гурт і не думає старіти і йти на покій. Їхній черговий альбом Senjutsu (Сеньжуцу — Тактика в перекладі з японської) зайняв перше місце в чартах США, Мексики, Бельгії… А супер-шоу Legacy Of The Beast (Легасі оф зе Біст) відвідали вже понад два мільйони людей. Позаду третина цивілізованого світу — сорок країн, де колектив уже побував із туром. Нарешті дійшла і наша черга. Концерт гурту Iron Maiden Legacy Of The Beast відбудеться 29 травня 2022 року о 20:00 на ВДНГ.

«Все завжди починається з малого…»

Гурт з'явився в нетрях Іст-Енду. У 1975 році це було не найзатишніше місце в Англії. Завдяки яскравій назві, що відсилає до середньовічних тортур, колектив тут же набув локальної популярності. Але, звичайно, не тільки назва зіграла роль: Стів Харріс і товариші вже мали невеликий досвід участі в інших колективах, тому гурт одразу зазвучав на пристойному рівні. І повна чехарда зі складом практично не вплинула на концертні виступи Iron Maiden. Проте на перший повноцінний альбом довелося чекати кілька років. Адже студійна робота передбачає певну стабільність та порозуміння.

З того часу чимало води витекло… І пива, і віскі. Але гурт жодного разу не зраджував обраному жанру та іміджу. Вони й сьогодні тримаються особняком. Позаду — найкращі роки людства, попереду — невизначеність. Єдине, у чому можна бути впевненим, що Iron Maiden, як і раніше, випускатиме диски і їздитиме в тури. Всі квитки на концерти Iron Maiden чекають на персональної сторінці колективу. Купити квиток на концерт гурту Iron Maiden «Legacy Of The Beast 2022» у Києві можна прямо зараз.

Senjutsu

Новий реліз колективу зустрінутий публікою і критиками не просто тепло, а захоплено. І тут немає жодних знижок на вік та регалії. Альбом увійшов до п'ятірки найгучніших метал-релізів минулого року. Окрім глобальних ідей та проблем, що виникають у текстах композицій, альбом сильний і в музичному плані. На виході ми маємо 82 хвилини мелодійного heavy metal, який є приправлений філософськими текстами. Вийшло дуже епічно. Приходьте, не пошкодуєте. Купити квиток на концерт Iron Maiden «Legacy Of The Beast 2022» рекомендуємо заздалегідь.

Замовити і купити квитки на "IRON MAIDEN (Айрон Мейден) Legacy Of The Beast 2022" в місті Київ, (ВДНГ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 травня 2022 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону