Найближчі концерти T-Fest (Ті-Фест)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про T-Fest (Ті-Фест),
натисніть на кнопку:

Подробиці T-Fest (Ті-Фест)

Згорнути >

У когорті фрешменів Кирилу Незборецькому (aka T-Fest — Ті-Фест) довелося перебувати недовго. Хлопець одразу привернув увагу авторитетів жанру, і за порадою старшого товариша Скриптоніту став частиною об'єднання Gazgolder (Газгольдер), де головним карабасом-барабасом залишається Василь Вакуленко aka Баста. На той момент Кирило вже зробив собі ім'я. Перший альбом 0372 лише примножив успіх треку Одне я знав/ Видих, у якого вже майже 60 мільйонів переглядів у Ютубі. Це той унікальний випадок, коли музикант із провінції вистрілює без допомоги потужного лейблу, тому укладає угоду на своїх умовах. Тепер Кирило якщо і буває у рідних Чернівцях, то винятково проїздом. У Києві артист гостює з гастролями, напевно, частіше. Всі квитки на концерти T-Fest чекають на вас на персональної сторінці репера. А щоб 100% потрапити на його травневий виступ, рекомендуємо купити квиток на концерт T-Fest у Києві наперед.

Движуха!

Цього вечора ви напевно почуєте щось новеньке. Зазначимо, що навіть старі хіти у концертній версії сприймаються зовсім інакше — по-рок-н-рольному. Для Кирила просто прочитати реп — це дуже просто. Потрібна енергія, і вона буде цього вечора. Залишилося купити квиток на концерт T-Fest, прийти до клубу та зарядитися.

Мамо, я їду додому!

Насправді, Кирилові ніколи нудьгувати — концерти, тури, кліпи. Його команда — це маленька Україна, український анклав у лейблу, де часто звучить українська мова. Хлопці воліють заміське життя, зі своїм городом і пташками, що співають. Але головною мовою у команді репера залишається музика, без якої Кирило Незборецький не може жити. Буквально. Може тому у нього не трапляється творчих криз і застоїв?

Якщо це так, то це — чудовий рецепт для молодих музикантів та взагалі творчих людей: Не думай про бабло — думай про творчість. І тоді жоден лейбл не зможе зламати тобі хребет! У випадку з Кирилом творчість — це музика та лірика, які з року в рік лише набирають сили. Зараз він у чудовій формі. Відчувається драйв і міць, здатна перемелювати гори в звичайну пилюку. Приходьте та переконайтеся самі. Концерт T-Fest відбудеться 26 травня 2022 року о 20:00 у клубі Stereoplaza (Стереоплаза).

Замовити і купити квитки на "T-Fest (Ті-Фест)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 травня 2022 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону