Найближчі концерти The Rasmus (Зе Расмус)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про The Rasmus (Зе Расмус),
натисніть на кнопку:

Подробиці The Rasmus (Зе Расмус)

Згорнути >

Дарк-рокери з Фінляндії їдуть до Києва! Ви звичайно здогадалися, що мова йде про гурт The Rasmus (Расмус). Скандинавський феномен давно відомий — тільки в щасливих і безтурботних країнах можуть з'явитися по-справжньому похмурі і експериментальні команди. Що стосується Расмус, то ось вам факт: на батьківщині музикантів продається менше 10% тиражів, випущених релізів. Все-таки фіни щось знають про мінорну складову людської душі, про що не відають рокери з континенту. Київський концерт The Rasmus відбудеться 5 листопада 2022 року о 20:00 в HC Hall. Що ж, кращого часу і місця для такої музики годі й шукати. Гарантуємо — буде гранично атмосферно!

Музика — кровна справа! (не кривава)

Ще в школі похмурі фінські хлопці — Лаурі Юльонен, Ееро Хейнонен, Паулі Рантасалмі і Ярно Лахті — зібралися в єдиний колектив. Перший концерт відбувся під Різдво. 23 грудня 1994 року — запам'ятаємо цю дату. З тієї пори різдвяне диво і магія супроводжують гурт на концертах, в студіях, на всіх континентах, незалежно від пори року. І до сих пір ця карета не перетворилася на гарбуза. Адже мінорність у фінів в крові, і все що роблять хлопці з Расмус, вони роблять від чистого серця. Всі квитки на концерти The Rasmus чекають на вас на персональній сторінці колективу. А тут і зараз ви можете купити квиток на концерт The Rasmus в Києві. Рекомендуємо зробити це заздалегідь, тому що гості такого рівня бувають в нашій країні нечасто.

Знакові релізи

Відзначимо, що хлопці виступають майже в тому ж складі. Так, у всякому разі, йде справа на момент створення цього анонсу. Як ви пам'ятаєте, барабанщик Ярно Лахті покинув гурт ще на зорі творчості. Спершу його ненадовго змінив Янне Хейсканен, а потім в колектив влився Акі Хакала, який за ударною установкою провів уже понад 20 років.

В активі команди дев'ять сольників і кілька колаборацій. Спільну роботу з Apocalyptica, що отримала назву Venomous Moon, виділимо особливо. Адже «апокаліптичних хлопців», які терзають віолончелі, в нашій країні люблять і шанують. Створення спільного синглу проходило в розпал пандемії — музиканти перебували на різних кінцях світу, проте це не завадило зробити красиву і меланхолійну композицію. У цей вечір хлопців з Apocalyptica швидше за все не буде. Але не біда — Лаурі Юльонен, Ееро Хейнонен, Паулі Рантасалмі і Акі Хакала прекрасно впораються з атмосферою в залі. Нам же залишається швидше купити квиток на концерт The Rasmus, адже місць у залі явно менше, ніж є в Україні шанувальників гурту.

Замовити і купити квитки на "The Rasmus (Зе Расмус)" в місті Київ, (Secret Place) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 5 листопада 2022 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону