Найближчі спектаклі Екатерина Кухар

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про «Лускунчик» з Катериною Кухар,
натисніть на кнопку:

Подробиці «Лускунчик» з Катериною Кухар

Згорнути >

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

 

Якщо й бувають у житті природжені спортсменки і балерини, то це про Катерину Кухар. Її таланти фахівці запримітили ще в ніжному дитячому віці. Вибір припав на балет. Зовсім скоро неабиякий талант балерини стали відзначати, спершу фахівці, а потім і публіка. З'явилися перші нагороди і дипломи. Три національних балету запросили випускницю КДХУ (Катерина закінчила училище екстерном) до своїх труп — Мадридський, Японський і Київський. Киянка вирішила працювати вдома, а заморські країни підкорилися їй під час гастролей, фестивалів і гала-концертів. До слова, «Лускунчик» став першою роллю балерини в професійній кар'єрі. Нам пощастило цього вечора: Балет «Лускунчик» з Катериною Кухар відбудеться 30 грудня 2021 року о 12:00 у Палаці Спорта.

Кар'єра

Всього в репертуарі балерини — двадцять п'ять класичних балетів. Джульєтта, Жизель, Есміральда, Кармен... Тобто Катерині вдалося зіграти все, про що тільки може мріяти балерина екстра-класу. До цього переліку слід додати роботи в сучасних постановках у найвідоміших і визнаних по всьому світу режисерів-постановників — від Раду Поклітару до Олександра Абдукарімова. Велике щастя, що на догоду кар'єри не довелося жертвувати сім'єю.

Правда і тут без балету не обійшлося: Кухар перебуває у шлюбі з танцівником Олександром Стояновим, з яким зіграла чимало вистав. Пара виховує двох синів, і за визнанням самої балерини, якщо в країні введуть ще один локдаун, то буде і третя. До речі, в цей вечір пара виступить разом. Нам же залишається купити квиток на балет «Лускунчик» з Катериною Кухар в Києві, тому що про вистави в інших містах і країнах поки що нічого невідомо.

Продовження

Але не все так безхмарно в долі балерини, як може здатися: конкуренція в професыйному середовищі чи не жорсткіше, ніж між деякими країнами на міжнародній арені. Однак Катерина все пройшла, все подолала, тому, потрапивши в шоу-бізнес, балерина зовсім не розгубилася. Уже кілька років Кухар бере участь в різних ТВ-шоу, причому не тільки «по своїй спеціальності». А зовсім недавно стало можливим говорити про Катерину як про актрису кіно. У багажі вже дві роботи, і далі буде! Знаючи залізний характер балерини, викуваний у найжорстокішій боротьбі за місце під сонцем, можна не сумніватися, що це тільки початок великого шляху в кіно. Ну а поки балерина ще відчуває захоплення від театральної сцени, рекомендуємо купити квиток на виставу «Лускунчик» з Катериною Кухар в головній ролі.

Замовити і купити квитки на "«Лускунчик» з Катериною Кухар" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 грудня 2021 12:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону