Найближчі концерти Любовь Успенская

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Любов Успенська. Концерт з симфонічним оркестром,
натисніть на кнопку:

Подробиці Любов Успенська. Концерт з симфонічним оркестром

Згорнути >

Рівно сорок років пропадає Любов Успенська — з далекого 1979 року, відразу після закінчення знаменитого училища ім. Глієра. Так-так, Любов — наша, киянка! В принципі, не дивно, наші дівчата найздібніші! Уже в 18 років Любу запросили в «Садко» на Брайтоні — культове місце для будь-якого іммігранта з СРСР. Спершу вона підкорила «наших» там, а потім і тут. З того часу за нею закріпився титул «Королева шансону», а географія концертів поширюється на обидва боки Атлантичного океану. Всі квитки на концерти Люби Успенської ви знайдете на її персональній сторінці. А тут можна купити квиток на концерт Люби Успенської в Дніпрі.

Секрет популярності

Справа в тому, що Успенська працює в такому жанрі, де пісня існує без відриву від персони виконавця. Впевнені, якщо пісні Люби виконуватимуть якісь фіфи, то тема не зайде. Серед чоловічого співтовариства таких виконавців зовсім не багато — Булат Окуджава, Михайло Круг, Гарік Кричевський, одних немає, а ті далеко. Хіба що Гарік іноді радує нас своїми виступами. Серед дам у Люби конкуренток немає, може бути тому творчість Успенської однаково близько чоловікам і жінкам? Якщо ви ще не знайомі з піснями Успенської, то обов'язково відвідайте її виступ: Ювілейний концерт Люби Успенської відбудеться 18 вересня 2021 року о 19:00 в Дніпропетровському Академічному Театрі Опери та Балету.

Програма вечора

Репертуар співачки величезний, проте з назви концерту «Історія одного кохання» не важко вгадати, які саме пісні прозвучать в цей вечір. До речі, тут захована гра слів – впевнені, йтиметься не лише про любов, але і про Любу. Хоча, вони нерозлучні, тому що важко уявити, скільки чоловіків намагалося і продовжує намагатися завоювати її серце.

Тільки офіційних шлюбів у Успенської — чотири. Про кількість романтичних відносин співачка вважає за краще не говорити, хоча не приховує, що закохувалася дуже часто. Крім того, вона рекомендує жінкам і дівчатам завжди відгукуватися на поклик серця. Напевно і зараз Королева знаходиться в стані закоханості, адже без цього її творчість немислима. Чи так це, стане зрозуміло з перших хвилин виступу. Рекомендуємо поквапитися і придбати квиток на концерт Люби Успенської заздалегідь — в Дніпрі Любу люблять і чекають.

Замовити і купити квитки на "Любов Успенська. Концерт з симфонічним оркестром" в місті Днепр, (Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 вересня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону