Найближчі концерти MONATIK (Монатік)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про MONATIK: Made With Love And Rhythm Show (Монатік: Мейд Лове Енд Ритм Шоу),
натисніть на кнопку:

Подробиці MONATIK: Made With Love And Rhythm Show (Монатік: Мейд Лове Енд Ритм Шоу)

Згорнути >

Літній сезон у Дмитра відкрився в травні! У цей жаркий вечір мега-зірка української сцени виступить на найстильнішою майданчику столиці. Концерт Monatik`а (Монатік) відбудеться 30 липня 2021 року о 20:00 в КВЦ Парковий. Всі квитки на концерти Монатика — майстра ритму, повелителя танців, надії всіх зірок-початківців і просто гарної людини — чекатимуть на вас на персональній сторінці музиканта.

Лови ритм!

Скільки разів Монатіку говорили, що він не підходить для великої сцени! Скільки разів авторитетні в деяких колах шоумени заявляли, що йому не вистачає харизми! Але Дмитро не відступився від своєї мрії, і врешті-решт «вистрілив» так, що навіть конкуренти визнали в ньому лідера жанру. Але ж секрет успіху простий — Лови ритм!

Тут назва альбому 2019 року LOVE IT ритм набуває більш глибокий сенс: лови саме Свій ритм, і не танцюй під чужу дудку! Ймовірно, саме тому він впевнено тримається в ТОПі виконавців, при цьому не обтяжує себе скандалами і сумнівним хайпом. Ловіть ритм і ви, так би мовити. Але спершу встигніть купити квиток на концерт Монатика в Києві.

LOVE IT ритм!

Відгадайте, хто буде в ТОПі через п'ять-десять років? Абсолютно вірно — Монатік. Дмитро ловить не тільки ритм, але і свою аудиторію. Він — ловець юних душ! Адже його аудиторія, це не тільки молодь, а й зовсім юні дівчатка і хлопчики, які ростуть на його піснях. Феномен дитячої любові до Монатіка ще досліджуватимуть соціологи і дитячі психологи. А поки що цим феноменом успішно користуються прокатники мультфільмів і продюсери дитячих талант-шоу. А може вся справа в його позитивному ставленні до життя?

Ще одна складова успіху — це любов! Любов до професії, музиці і слухачів. І нехай він в стильної куртці від Гуччі, однак всередині — Дмитро все той же хлопець з Волині, який продирався до успіху крізь образи і невдачі: «Досить кричати на хмари. Не треба себе мучити. Все буде!» Все буде, коли ви купите квиток на концерт Монатика і опинитеся в цей вечір в КВЦ Парковий. Приходьте, буде гаряче!

Замовити і купити квитки на "MONATIK: Made With Love And Rhythm Show (Монатік: Мейд Лове Енд Ритм Шоу)" в місті Київ, (ВДНГ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 липня 2021 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону