Найближчі концерти Білі Ночі

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про WHITE NIGHTS KYIV FESTIVAL «TULUM» (Білі ночі),
натисніть на кнопку:

Подробиці WHITE NIGHTS KYIV FESTIVAL «TULUM» (Білі ночі)

Згорнути >

Щороку простір Арт-заводу «Платформа» перетворюється на місце, де з'єднуються найдавніші людські практики і нові технології. Йдеться про нестримні танці під модну музику, яка супроводжується фантастичними світловими ефектами, з іншими атрибутами якісного шоу. Цього року тематика фестивалю найточніше відповідає тому, що має відбуватися на території арт-заводу. Давня культура майя так чи інакше буде супроводжувати гостей фестивалю — від дизайну інтер'єрів та інсталяцій до зовнішнього вигляду гостей. Так-так, на вході буде діяти дрес-код. Щоб йому відповідати, потрібно дещо знати про культуру стародавньої цивілізації. Нижче ми розповімо про це докладніше. WHITE NIGHTS KYIV FESTIVAL «TULUM» (Білі ночі) розпочнеться 18 червня 2021 року в 18:00 на Арт-заводі «Платформа».

Tulum (Тулум)

Йдеться про стародавнє місто-порт народу майя. Його руїни досі зберігають чимало таємниць щодо унікальної цивілізації, яка існувала на півострові Юкатан ще до прибуття туди Колумба. Крім чисто утилітарного призначення, Тулум вважається святинею зниклого народу. Судячи з усього, саме сюди час від часу спускався з небес місцевий бог. Не виключено, що індіанці таки дочекалися своє божество, тому і зникли. Щоб дізнатися, чи прибуде невідомий бог на арт-завод «Платформа» доведеться купити квиток на WHITE NIGHTS KYIV FESTIVAL «TULUM». Ну, а якщо хочете відправитися услід за ним на небеса, постарайтеся виглядати пристойно — з точки зору майя, звичайно.

ЛайнАп

Друга назва Тулума — Місто зорі. Це означає, що на нас чекає шоу від заходу до світанку. Перший хедлайнер вже відомий — це лондонський колектив Kerala Dust Live, який відкриє фестиваль. Це вже вагомий аргумент, щоб купити квиток на WHITE NIGHTS KYIV FESTIVAL «TULUM» в Києві. Повний лайнАп на момент створення цього анонса ще невідомий. Однак у міру появи нових учасників, ми будемо доповнювати список.

Всього очікується понад сто артистів і колективів, які окупують 6 сцен фестивалю. Не переживайте, без ритму ви не залишитеся. Втім, як і не залишитеся голодними. За організацію пунктів, де можна підкріпитися білками і вуглеводами, відповідають резиденти ULICHNAYA EDA. Ну а якщо ви «не по цих справах», то вас з радістю зустрінуть в одному з барів. До слова, барна інфраструктура в цей вечір обіцяє бути особливо вишуканою.

Замовити і купити квитки на "WHITE NIGHTS KYIV FESTIVAL «TULUM» (Білі ночі)" в місті Київ, (Арт-завод Платформа) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 червня 2021 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону