Найближчі концерти Любовь Успенская

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Любов Успенська «Люба завжди права»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Любов Успенська «Люба завжди права»

Згорнути >

Є на нашій естраді не тьмяніючі зірки. «Шикарна жінка з сумними очима» Любов Успенська одна з небагатьох виконавиць, здатних збирати найбільші і престижні зали на просторах колишнього СРСР (Брайтон Біч — в тому чісле :0 ). Приємно, що співачка не забуває свої коріння і регулярно приїжджає до рідного Києва з концертами . Удвічі приємно, що Любов Залманівна продовжує записувати альбоми і ніколи не випускає матеріал нижче власної планки, яка вже кілька років перебуває на гросмейстерської висоті. Концерт Любові Успенської «Люба завжди права» відбудеться 29 листопада 2020 року о 19:00 в Палаці «Україна» . Всі квитки на концерти Любові Успенської в інших містах країни чекають на вас на персональній сторінці зірки.

Крайній реліз: розшифровуємо назву

В альбомі 2019 року «Значить, пора ...» Любов Залманівна порадувала своїх шанувальників дуетами. Тут і Емін Агаларов, і Леонід Агутін, і Кіра Димов, і Домінік Джокер... Незважаючи на меланхолійну назву, реліз вказує, що зірка зовсім не збирається спочивати. Навпаки, спільні треки з більш молодими виконавцями вказують, що фан-база співачки поповнюється молоддю. Якщо ви встигнете купити квиток на концерт Любові Успенської «Люба завжди права» в Києві, то напевно побачите в залі публіку кількох поколінь — від малого до великого. Тому «Значить, пора ...» означає лише одне — пора в тур.

«Люба завжди права»

За цей хіт, що дав назву українському туру, Любов Залмановна вже встигла отримати приз «Шансон року» 2020. До слова, це вже чотирнадцята нагорода співачки! Ех, хіба знала київська дівчисько, коли вирушала з СРСР в невідомість, що попереду її чекає слава і тріумфальне повернення на батьківщину? Тільки колосальна віра в свій талант здатна змусити людину ризикувати свободою в протистоянні системі і покинути рідні місця, щоб зануритися з головою в невідомий і незатишний світ «дикого заходу». Тепер-то ми розуміємо, що Люба була права — вона завжди права. Ну а якщо хтось ще сумнівається в прозорливості цієї шикарною в усіх відношеннях жінки, то рекомендуємо купити квиток на концерт. Любов Успенська в рідному місті завжди виступає з особливим настроєм, а значить нас чекає велике шоу.

Замовити і купити квитки на "Любов Успенська «Люба завжди права»" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 19 вересня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону