Найближчі концерти Matrang (Матранг)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Matrang (Матранг),
натисніть на кнопку:

Подробиці Matrang (Матранг)

Згорнути >

Незважаючи на брутальний голос і серйозне обличчя, Matrang (Матранг) насправді один з найбільш позитивних реперів пострадянського простору. Просто хлопське дитинство на бандитської «сторонці» (сторона — район у Владикавказі на місцевому жаргоні) привчило бути завжди зосередженим і готовим при необхідності відповісти за свої слова. Навіть в Газгольдері (Gazgolder — продюсерська компанія) серед маститих реперів і музикантів юний Алан (ім'я Матранга в світі) виглядає найсерйознішим. За що і поважаємо, як то кажуть. Концерт Matrang відбудеться 30 жовтня 2020 року о 20:00 в Стереоплазе (StereoPlaza). Чи будуть виступи в інших містах країни поки невідомо. Але про всяк випадок нагадаємо, що всі квитки на концерти Matrang чекатимуть на вас на персональній сторінці музиканта.

Медуза-а-а-а!

Так сталося, що саме найдивніша і абстрактна пісня (за словами Матранга, безглузда) дала музикантові путівку на велику сцену. Але не варто бентежитися, адже своє завдання хіт виконав — повідомив світові, що є такий талановитий хлопець, який пише прекрасні пісні. Якщо купити квиток на концерт Matrang в Києві, то ви переконаєтеся, що цей успіх не випадковий, тому що в репертуарі музиканта повно хітів. Просто завдяки «Медузи» публіка, нарешті, звернула увагу на творчість Алана. А хіт став локомотивом, на якому юний хлопець з Владикавказа увірвався в музичний світ.

Релізи 2020

Поточний рік міг би стати проривним для Алана, але життя внесло свої корективи. Однак дозрілий матеріал, що вилився в пісні, неможливо запхати назад, сказавши: «Горщик, не вари!». Тому альбом «ТРИ» таки вийшов, але затьмарити «пандемічний інформаційний фон» реліз не зумів. Справедливості заради слід зазначити, що нікому в світі не вдалося змістити з першого рядка новин коронавірус. Хіба що Каньє Весту, але і йому довелося заявити щось абсурдне, пов'язане з його наміром балотуватися на пост президента США :0

У Матранга президентських амбіцій немає, тому доводиться миритися з поточним станом речей, не опускати руки і продовжувати випускати пісні. Що він з успіхом і робить — крім альбому світло побачили три сингла «Мама», «Відчайдушно кличе» і «Вельветовий годинник». Свіжі композиції ми напевно почуємо в цей вечір. Потрібно тільки купити квиток на концерт Matrang і дочекатися Хеллоуїна!

Замовити і купити квитки на "Matrang (Матранг)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 жовтня 2020 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону