Найближчі концерти Enter Shikari (Ентер Шікарі)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Enter Shikari (Ентер Шикарі),
натисніть на кнопку:

Подробиці Enter Shikari (Ентер Шикарі)

Згорнути >

Незважаючи на молодість, Enter Shikari (Ентер Шикарі) вже дано зараховуються до монстрів року. Так-так, року, нехай і бавляться хлопці електронщіною щосили, проте це частина естетики — інструмент, а не гонитва за модою. Всі квитки на концерти Enter Shikari чекають на вас на персональній сторінці гурту. А зараз запрошуємо купити квиток на концерт Enter Shikari в Києві. Поспішайте, адже попередні візити англійців до України супроводжувалися аншлагом. Цей раз напевно не стане винятком, тому що новинка гурту Nothing is True & Everything is Possible (Насінг із Тру енд Еврісінг із Посібл — Правди немає і все можна) критики вважають найкращим продовженням творчості Ентер Шикарі, яке тільки можливо собі уявити. Хлопці йдуть на зліт!

Best Band Live (Бест Бенд Лайв — Кращий «Живий» Гурт)

Один з основних показників, за яким судять про культовість тієї чи іншої команди — це «живі» концерти. Для рок-н-ролу як і раніше важливо, чи здатен гурт заводити публіку. Що стосується Enter Shikari, то ніяких сумнівів в цій здатності немає — не дарма музикантів відзначили однойменної номінацією. Через кілька років вони анітрохи не розгубили енергії. Якщо зберетеся на концерт, то захопіть з собою електроприлади, що вимагають зарядки, і переконайтеся в енергоефективності музикантів особисто. Заодно заощадите трохи домашніх кВт. Концерт Enter Shikari відбудеться 2 жовтня 2020 року о 20:00 в клубі «Бінго».

Можна все!

Йдеться про другу частину назви нового альбому гурту, а не про заборонені речовини. Студійник Enter Shikari 2020 року вийшов зрілим, концептуальним і на злобу дня. У музичному плані хлопці знову дозволили собі експерименти з електронікою. Меломани, які застали MTV зразка кінця 90-х, дізнаються в цих трохи старомодних синтезаторах модні звуки електронних команд минулого століття. Особливо в композиції THE GREAT UNKNOWN (Зе Грейт Анноун — Великий Невідомий). Ні-ні, це не плагіат — це інтертекстуальність і текст заголовної композиції альбому це підтверджує. Втім, як і назва всього студійнику. Можна все! А ось купити квиток на концерт Enter Shikari не просто можна, а й треба.

Замовити і купити квитки на "Enter Shikari (Ентер Шикарі)" в місті Київ, (Клуб "Бінго") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 3 вересня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону