Найближчі спектаклі Квартет И

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Розмови чоловіків середнього віку,
натисніть на кнопку:

Подробиці Розмови чоловіків середнього віку

Згорнути >

Чи існує життя після 40 років? Вистава «Розмови чоловіків середнього віку» покликана розвінчати страхи про середній вік і неминучу екзистенційну кризу. Адже чоловік в 40 років має не тільки цінний життєвий досвід, а й безліч сил, ідей і інтересів. Його як і раніше цікавлять гроші, успіх, визнання і, звичайно ж, жінки. Про це і поговоримо з акторами театру «Квартет І» 15 листопада в Києві в МЦКМ ПУ (Жовтневий палац).

Вистава «Розмови чоловіків середнього віку» вже не один рік збирає аншлаги і вже стала однією з улюблених постановок київської публіки. При цьому, вона не має закрученого сюжету або вражаючих декорацій. Четверо харизматичних акторів і розмови про найактуальніше і наболіле — ось і весь секрет успіху вистави.

Про що думають чоловіки?

Поговоримо про речі, які хвилюють чоловіків 40 років найбільше: досягнення в кар'єрі і незадоволені амбіції, успіхи з жінками і зради, про пафос в кіно і житті, про обеззброюючу жіночу чарівність і криву логіку. Комедія «Розмови чоловіків середнього віку» — як сеанс психотерапії або душевна розмова з найкращими друзями, спосіб усвідомити, що всі ми не самотні в своїх переживаннях і проблемах. Завдяки гострому почуттю гумору, розмова буде максимально безпосередньою і щирою. Записатися на сеанс можна прямо зараз — для цього потрібно лише купити квитки на виставу «Розмови чоловіків середнього віку» на нашому сайті.

Квартет І

 

На основі спектаклю було знято фільм «Про що говорять чоловіки», тому шанувальникам кінострічки багато жартів будуть знайомі. Але ніщо не замінить ефекту присутності і живого спілкування з акторами театру «Квартет І». Чотири талановитих гумориста, успішних актора і друга Леонід Барац, Каміль Ларін, Ростислав Хаїт, Олександр Демидов часто представляють українському глядачеві постановки і фільми. Симпатія взаємна, а контакт із глядачами налагоджується з перших хвилин, тим більше, що двоє з квартета — корінні одесити. Не пропустіть яскравий, веселий і життєвий спектакль «Розмови чоловіків середнього віку» 15 листопада в Жовтневому палаці.

 

Замовити і купити квитки на "Розмови чоловіків середнього віку" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 листопада 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону