Найближчі концерти Дискотека 80-х і 90-х — квитки на дискотеку 80-х і 90-х в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Дискотека 80: Dieter Bohlen, Blue System, Lian Ross (Дітер Болен, Блу Систем, Ліан Росс),
натисніть на кнопку:

Подробиці Дискотека 80: Dieter Bohlen, Blue System, Lian Ross (Дітер Болен, Блу Систем, Ліан Росс)

Згорнути >

Поки машину часу ще не винайшли, є відмінний альтернативний спосіб відправитися в бурхливі 80-ті — відвідати фестиваль «Дискотека 80»! Захід вже став доброю традицією і кожен раз дарує можливість побачити і почути улюблених кумирів поп-музики кінця минулого століття. 5 грудня 2020 року Київ відвідає справжня легенда 80-х, продюсер, композитор і автор суперхітів гуртів «Blue System» і «Modern Talking» Dieter Bohlen (Дітер Болен). Сольний концерт Болена відбудеться в Палаці Спорту о 19:00. Спеціальним гостем шоу стане німецька співачка і автор пісень Lian Ross (Ліан Росс).

Поп-ідол 80-х

Ім'я Дітера Болена — як короткий тест на вік. Якщо ви знаєте, хто це і навіть можете згадати мотиви пісень — вам більше 25 років і ви точно будете радіти цьому привозу. Німецький поп-музикант відомий перш за все як засновник і учасник дуету «Modern Talking». Разом з Томасом Андерсом він домігся великої популярності і став справжнім поп-ідолом покоління. Після розпаду «Modern Talking», Дітер створив групу «Blue System», де також досяг чималих висот. Було випущено 13 альбомів і близько тридцяти успішних синглів.

Після розпаду «Blue System», Дітер Болен знову відновив співпрацю з Андерсом, записавши ще кілька хітів. Але популярність першого проекту теж пішла на спад, після чого співак продовжив працювати як композитор і продюсер. Болен часто писав композиції для різних німецьких телешоу, серіалів і фільмів, працював з більш ніж з 70 виконавцями, продюсував відому співачку 80-х C. C. Catch.

Музикант, дизайнер, блогер

На початку 2000-х Дітер плідно співпрацював з молодими німецькими виконавцями. А після 2010-х приміряв на себе амплуа дизайнера і навіть блогера. За життям кумира тепер можна стежити в Інстаграме, а щоб побачити співака своїми очима, досить купити квитки на концерт Дискотека 80 Dieter Bohlen, Blue System, Lian Ross. Музичну творчість Болен теж не закинув і влітку 2019 роки випустив альбом «Das MEGA Album!» з хітами Modern Talking, Blue System, DSDS і піснями з інших проектів Болена. Багато з композицій платівки ви зможете почути наживо на майбутньому концерт. А сюрпризом вечора стане виступ зірки диско Ліани Росс.

Не пропустіть вечір ностальгії, танців і кращих диско-хітів 5 грудня!

Замовити і купити квитки на "Дискотека 80: Dieter Bohlen, Blue System, Lian Ross (Дітер Болен, Блу Систем, Ліан Росс)" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 5 листопада 2022 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону