Найближчі концерти Олега Винника

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Олег Винник: Безумна Любов,
натисніть на кнопку:

Подробиці Олег Винник: Безумна Любов

Згорнути >

Концерти Олега Винника у Палаці Україна 24 та 25 листопада перенесено на весну 2022 року.

Після анонсу проекту «Українська пісня року», який з початком 2020 го року втілюють в життя Михайло Поплавський та Олег Винник, масштаб особистості співака №1 нашої країни вийшов за межі української естради. На щастя, на відміну від старшого колеги Олег Анатолійович не збирається залишати сцену заради продюсерської діяльності, і нова програма «Безумна Любов» яскраве тому підтвердження. Всі квитки на концерти Олега Винника чекають вас на персональній сторінці артиста. А тут пропонуємо купити квиток на концерт Олега Винника «Безумна Любов» у Києві.

Тріумфальний 2019-й

Минулий рік став для Винника одним з найуспішніших в кар'єрі. Співак не випускав альбомів, тому що відзначився одразу двома релізами в 2018-му, тому зміг повністю сконцентруватися на гастрольної діяльності. Тріумфально пройшли виступи в Європі і Білорусії, закономірним і очікуваним став успіх всередині країни. Критики жартують, мовляв, Олег Винник здатний зібрати багатотисячний натовп навіть в чистому полі. До слова, в деякому сенсі співак підтвердив цей жарт, зібравши 30 тис. чоловік у себе на батьківщині. А це ой як далеко від столиці! У чому секрет популярності співака? Приходьте на живий виступ, і відразу все зрозумієте.

Афіша на 2020-й

Гастрольний рік починається у Винника в лютому — артист вирушає в турне по Україні в середині місяця. Географія вже визначена — Хмельницький, Черкаси, Вінниця, Херсон, Миколаїв... Завдяки «зайвому» дню в лютому нову програму побачить також Харків — концерт відбудеться 29-го лютого. Столицю Винник приберігає на пізню весну. Підписуйтесь на наші новини, щоб дізнаватися про сольних виступах Винника в Києві в числі перших. Ну а якщо чекати немає сил, то до Броварів рукою подати. Концерт Олега Винника «Безумна Любов» відбудеться 25 листопада 2021 року о 19:00 в Палаці «Україна». Відзначимо, що це улюблений концертний майданчик артиста, де він збирає по кілька аншлагів поспіль. Тому рекомендуємо купити квиток на концерт Олега Винника «Безумна Любов» заздалегідь. Кращого подарунка самому собі важко навіть уявити.

Замовити і купити квитки на "Олег Винник: Безумна Любов" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 листопада 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону