Найближчі концерти Степан Зарубін

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Степан Зарубін. Авторський вечір,
натисніть на кнопку:

Подробиці Степан Зарубін. Авторський вечір

Згорнути >

Хто сказав, що жартувати нам дозволено тільки один день в році  — 1 квітня? Продовжіть собі задоволення від Дня Сміху ще на дві доби! І якщо у вас вже виснажилися теми для жартів, не біда, естафету перехоплять професіонали, молоді умільці-гумористи з нещодавно заснованої столичної Авторської Студії України. Не випадково знавці найвеселішого сценічного жанру цінують саме авторське виконання звеселяючих текстів. Те, що ми чуємо від професійних читців, є лише виконавською інтерпретацією. Набагато цікавіше дізнатися, яку ідею відпочатку вкладав у свої рядки письменник-сатирик. Вас теж цікавить життєвий гумор з перших рук? Тоді радимо купити квитки на концерт «Степан Зарубін. Авторський вечір» Тут вас не тільки повеселять, а й розважать хорошою музикою!

Молодий батько-засновник

Головний зірковий гість творчого шоу «Степан Зарубін. Авторський вечір» у Києві 3 квітня 2020 року о 19:00 в Жовтневому палаці пройшов безліч шкіл сценічного мистецтва, серед яких найпрестижніша столична Myway Dance Academy, яка з 2005 року готує майбутніх селебріті. Степан став учасником сьомого сезону, а заодно і одним з кращих студентів. Мистецтво сучасних танців в різних стилях і вільного сценічного руху — корисна навичка для гумориста: міміка і жести допоможуть розвеселити глядачів і витягти їх навіть з глибокої депресії :) Набравшись досвіду в українських метрів, Степан вирішив рухатися далі й заснував власну Авторську Студію України, яка стала стартовим майданчиком для молодих талантів. Тут вітають будь-які напрямки мистецтва: пісню, танець, влучне слівце, оригінальний сценічний жанр. Майбутні знаменитості також розробляють контент для телебачення, сценарії для кінофільмів...

Не тільки гумор

Всі квитки на концерти Степана Зарубіна купують любителі душевного гумору «з життя середньостатистичного українця». Але на майбутньому концерті будуть не тільки комічні номери. У музичному відділенні концерту відбудеться прем'єра пісні Степана під назвою «Сколько всего», що увібрала в себе весь життєвий досвід молодого хлопця, який покинув рідний Миколаїв заради підкорення столиці. Крім того, своє мистецтво покаже молодий виконавець Єгор Білоусов  — готуйтеся оцінити його головний хіт «Вспоминай»!

Замовити і купити квитки на "Степан Зарубін. Авторський вечір" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 27 квітня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону