Найближчі спектаклі Фикси Шоу «Осторожно, Фиксики!» 2 часть

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Фіксі Шоу: Обережно, Фіксіки!,
натисніть на кнопку:

Подробиці Фіксі Шоу: Обережно, Фіксіки!

Згорнути >

Автора, котрий придумав гарантійних чоловічків, вже немає в цьому світі. Але персонажі Едуарда Успенського живуть — напевно, Чебурашка, Пєчкін та Матроскін, і ще десятки казкових істот прикрашатимуть нашу цивілізацію вічно. Але зараз час технологій, тому замість Гени крокодила умами дітей заволоділи фіксікі — гарантійні чоловічки, які, за задумом автора, забезпечують працездатність складної і не дуже складної техніки. І дітям вони ду-уже подобаються. Фіксі-Шоу: Обережно, Фіксікі! відбудеться 11 квітня 2020 року о 12:00 за Будинку офіцерів ЗСУ. Вистава, що створена для дітей від 3-х до 10-ти, пройде на українській мові. Тривалість дитячої вистави — 1 година.

Персонажі

Центральним персонажем історії та мультсеріалу є професор Чудаков з геніальним ім'ям — Геній і цілком традиційним ім'ям  по-батькові Євгенович. Істота він трохи розсіяна, тому що всі думки професора витають навколо нових технічних відкриттів та складних пристроїв. Але фіксікі, на щастя, потрошки доглядають за професором, запобігаючи трагедії побутового масштабу. За це він вчить їх уму-розуму, а заодно дав притулок у своїй лабораторії навчальному закладу, де технічним дисциплінам навчають фіксіків-малюків.

До цієї вистави Геній Євгенович створив збільшувальний пристрій, завдяки якому тепер всі діти можуть побачити, як виглядають фіксікі, і навіть грати і спілкуватися з ними. Потрібно тільки купити квиток на Фіксі-Шоу: Обережно, Фіксікі! в Києві та привести в зал свою дитину. До речі, для глядачів до 4-х рочків вхід безкоштовний (без надання місця). Супроводжуючому дорослому потрібно тільки купити квиток на виставу Фіксі-Шоу: Обережно, Фіксікі!

Формат перфомансу

Як і на будь-якому дитячому фіксі-перфомансі, в цей день нас також чекає інтерактивна вистава. Такого Едуард Миколайович Успенський, умовний дідусь фіксіків, навіть не міг припустити. З героями улюбленого мультфільму можна поспілкуватися, пограти і навіть сфотографуватися. Фаєр, Верта, Шпуля, Ігрек, Сімка та Нулик просто мріють провести час з вашою дитиною. Всі квитки на вистави Фіксі-Шоу чекають вас на персональній сторінці франшизи.

Замовити і купити квитки на "Фіксі Шоу: Обережно, Фіксіки!" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 березня 2021 12:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону