Найближчі концерти Maruv (Марув)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Maruv (Марув),
натисніть на кнопку:

Подробиці Maruv (Марув)

Згорнути >

Українська королева чорного латексу, дівчина, декольте якої з однаковим захопленням розглядають представники обох статей, — за цими прикметами кожен легко впізнає Maruv (Марув). Вона встигає і писати мелодії, і складати для них слова, а потім виконувати пісні, які на 100% є її авторським продуктом. Мало того — а відеокліпи у неї які! Вони наповнені провокаційними образами з ваших снів, віртуально втілюють таємні бажання... от і досить розглядати фотки співачки, сидячи вдома. Пора оцінити її творчість на живому виступі, і для цього доведеться купити квитки на концерт Maruv (Марув). З кінця минулого року виконавиця колесить країною із великою гастрольною програмою: Полтава передає естафету Дніпру!

Вишенька на торті — пісенька сирени

І чим же вона збирається дивувати слухачів на своєму виступі, якщо до сьогоднішнього дня встигла записати всього один повноформатний альбом «Black Water», випущений восени 2018 року?! Не переживайте, на концерті Maruv (Марув) в Дніпрі 11 травня 2020 року о 19:00 в Літньому залі Парку ім. Шевченка шоу-програма буде великою. Не варто забувати, що у співачки крім студійного релізу є в запасі композиції з двох міні-альбомів. А в минулому 2019 році вона примудрилася випустити аж 7 синглів! Її авторський темперамент і творчий потенціал гідні захоплення — так воно і трапляється, коли співачці не потрібно чекати милості від композитора і поета, вона сама для себе креативна студія 3-в-1. А на афіші майбутнього шоу вона вказала назви найпопулярніших пісень, які увійдуть в «обов'язкову програму», це заголовна композиція з цього альбому, хіт, з яким так і не вдалося виступити на «Євробаченні-2019», а також скандальна «Drunk Groove» і творіння 2018 року «Focus on Me».

Співайте без мене!

Приблизно так відповіла Анна (справжнє ім'я чорнолатексної виконавиці) українським представникам організатора головного пісенного фестивалю континенту. Напевно, в країні немає людини, яка не була б в курсі цього скандалу! Безпрецедентний випадок: пісня Maruv під назвою «Siren Song» однозначно пройшла конкурсний відбір, ось тільки її автор не погодилася на умови організаторів. У підсумку перемога дісталася... нікому, Україна взагалі не представила свого артиста на «Євробаченні-2019». Цей випадок ще більше підігрів цікавість до музики Анни, так що всі квитки на концерти Maruv (Марув) стали розкуповувати з потроєною швидкістю!

Замовити і купити квитки на "Maruv (Марув)" в місті Днепр, (Парк ім. Шевченка, Літній зал) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 травня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону