Найближчі концерти Fink (Финк)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Fink (Фінк),
натисніть на кнопку:

Подробиці Fink (Фінк)

Згорнути >

Вокал, гітара і безліч відвертих історій — таким буде акустичний концерт Fink (Фінк) у Києві вже цієї весни. 15 травня 2020 року о 19:00 в столичному клубі Caribbean Club (Карібіан Клаб) улюбленець української публіки представить свою нову акустичну програму. Такий формат розкриє улюблені пісні з нового боку і дозволить насолодитися творчістю музиканта в затишній і ламповій атмосфері.

Акустичний тур

Він не грає веселі пісні, але володіє умінням помічати красу в простих речах. Його сумні мелодії здатні наповнити душу особливою теплотою і любов'ю. Тому у нас його чекають з великим нетерпінням і зустрічають з особливим трепетом. Fink поділиться з кожним шматочком своєї душі і розповість найвідвертіші історії. Віддані шанувальники вже знаю, що купити квиток на концерт Fink — значить отримати неймовірну віддачу і магічну атмосферу артиста. Кожна зустріч з Фінк — унікальна по-своєму, залишає незабутні враження і найбільш душевні спогади. На його концерти хочеться повертатися знову і знову, адже та енергія, яку артист віддає в зал, заряджає і надихає.

Біографія

Фін Грінолл — музикант, композитор і продюсер з 20-річним стажем. Свій творчий шлях він почав зі створення пісень іншим відомим музикантам. Незабаром він зрозумів, що має що сказати публіці від свого імені і почав ділиться своїми думками, переживаннями і почуттями безпосередньо зі сцени. З другого альбому в 2006 році він отримав визнання широкої аудиторії і заробив ім'я артиста з унікальним стилем і музикою. Фін грає в жанрах на межі блюзового вокалу, фолку, інді-року з вкрапленням електроніки. Незважаючи на те, що на сьогоднішній день музика Fink наближена швидше до акустичного року, ніж до електроніки, він також виступає як ді-джей під сценічним ім'ям SideShow. Зараз у артиста в арсеналі сім альбомів і безліч виступів по всьому світу.

Посеред виступів на масштабних фестивалях і клубах, Fink не забуває і свої витоки. Адже саме в невеликих залах з приглушеним світлом і інтимною атмосферою можна відчути справжню магію його музики.

Замовити і купити квитки на "Fink (Фінк)" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 10 листопада 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону