Найближчі концерти Льошу Свік

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Льоша Свік,
натисніть на кнопку:

Подробиці Льоша Свік

Згорнути >

«Мама, я репера люблю!». Здається, пісню з цими словами ще не придумали, але коли придумають, то вона напевно буде про Льошу Свіка. Ось так хлопець, який ріс на музиці Емінема, баттлив та довгий час животів в глибокому андеграунді, раптово вийшов на світ божий і тут же очолив музичні чарти. Рецепт цього чуда знавцям ріпа відомий — танцювальний біт. Музика Льоші качає! Приходьте на концерт, щоб переконатися в цьому особисто. Концерт Льоші Свіка відбудеться 19 травня 2020 року о 19:00 в ДК «Шинник» (Дніпро). Всі квитки на концерти Льоші Свіка в Україні чекають вас на персональній сторінці музиканта.

«Я хочу танцювати»

Широка популярність прийшла Льоші разом з треком «Я хочу танцювати», який він заспівати абсолютно виразно. Для світу танцювального репу виразність — виклик системі :D Чомусь молоді репери так і норовлять пожувати слова. Ймовірно, тому пісня вистрілила, що стало несподіванкою для самого виконавця. Ну а коли з'явилися «Дим» та «Малинове світло», то стало зрозуміло — хлопець знайшов свій стиль. Кажуть, це лейбл (Warner Music Russia) переконав юного хіт-мейкера продовжувати експерименти з танцювальним бітом. Як видно, профі не помилилися, а талановитому музиканту завжди є що запропонувати навіть в тісних рамках танцювального стилю. Останній альбом Льоші — яскраве підтвердження, що музикант зростає і розвивається. До яких висот він має дістатися, одному Богу відомо. А поки поспішайте купити квиток на концерт Льоші Свіка в Дніпрі, на якому ми напевно почуємо нові композиції.

«Алібі»

Альбом вийшов в середині минулого літа. Тут все закономірно — музика Свіка чи не найлітня серед інших представників жанру. Якщо ранні релізи музиканта розпізнавалися спершу слухачами, і тільки потім на Свіка звернули увагу фахівці, то тут все вийшло навпаки. Критики відразу відзначили рівень виконання, який значно виріс— тексти стали глибше, а біт якісніше. Звичайно, і фанати відзначили, що музика стала дорослішою, але від цього не менш запальною. Якщо в планах круто провести цей травневий вечір, то кращого місця, ніж ДК «Шинник» просто не знайти. Адже на сцені буде самий літній репер. Залишилося купити квиток на концерт Льоші Свіка.

Замовити і купити квитки на "Льоша Свік" в місті Днепр, (ДК Шинник) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 травня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону