Найближчі концерти In Flames (Ін Флеймс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про In Flames (Ін Флеймс),
натисніть на кнопку:

Подробиці In Flames (Ін Флеймс)

Згорнути >

Культові дез-металісти In Flames (Ін Флеймс) повертаються в Україну через рік, щоб закріпити результат. Зустріч в 2019 році пройшла максимально тепло, скоріше навіть — гаряче! Ті, хто був там, відправляться за новою порцією драйву, а хто пропустив — надолужать згаяне вже в цьому році 26 травня. Концерт відбудеться в Центрі культури і мистецтв НАУ о 19:00.

Успіх нового альбому

In Flames — музиканти зі Швеції, які змінили уявлення про музику своєї країни. За свій шлях в довжиною 30 років, музиканти випустили 13 альбомів. Найсвіжіший альбом, який створювався весь 2018 годи і вийшов у 2019-му, українська столиця почула з перших вуст на концерті-презентації. Альбом «I, The Mask» став легшим за звучанням, але з важкими смисловими навантаженнями. Він не позбавлений властивої групі енергії і грубості, але став більш спокійним і зваженим. Натхненням для нових пісень став змінний і складний нинішній світ, який схильний до постійних змін. Склад групи в цей період пережив істотні зміни, незважаючи на це, нові барабанщик і басист змогли виправдати очікування інших учасників групи і шанувальників. До речі, багато критиків і фанатів відзначили, що ця платівка вийшла відчутно кращою, ніж деякі минулі роботи групи. Почути нові пісні і улюблені хіти групи можна буде вже цієї весни, якщо купити квитки на концерт In Flames на нашому сайті.

Закріпимо матеріал

Незважаючи на минулорічний успіх (майже повна Stereo Plaza), хлопцям ще є що сказати і чим здивувати. Старі бойовики, як грім, пронесуть стінами НАУ, а нові пісні ще раз закріплять своє звучання у вашій пам'яті. Якою буде програма майбутнього концерту поки не відомо, але зрозуміло одне — найпотужніше шоу і першокласне звучання вам забезпечать хлопці з In Flames. Тому що ця назва вже давно стало показником якості та музики вищого гатунку. Одні з кращих представників метал-сцени в світі повернуться в столицю, щоб виступити перед найбільш відданими шанувальниками і цінителями важкої музики. Чекаємо вас 26 травня у Центрі культури і мистецтв НАУ!

Замовити і купити квитки на "In Flames (Ін Флеймс)" в місті Київ, (Центр культури і мистецтв НАУ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 26 травня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону