Найближчі спектаклі Театр русской драмы им. Леси Украинки

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Джульєтта та Ромео,
натисніть на кнопку:

Подробиці Джульєтта та Ромео

Згорнути >

Їх гостра як лезо юнацька любов відразу викликає передчуття біди. Ніби випадково застаєш дітей, які граються бритвою. Ймовірно, тому ця знаменита п'єса ось уже понад 400 років вважається найпронизливою і відвертою історією про кохання. У театрі російської драми навмисно змінили назву твору, переставивши імена героїв, — режисер Кирило Кашликов залишив сюжет і текст незмінними, але загострив сприйняття того, що відбувається на сцені за допомогою пластики і музичного супроводу. В результаті «сама сумна повість на світі» зазвучала яскравіше і емоційніше не за рахунок множення експресії сказаного тексту, а завдяки поєднанню авторського слова з іншими способами впливу на глядача. Вистава «Джульєтта і Ромео» відбудеться 14 лютого (День закоханих) 2020 року о 19:00 в Національному театрі ім. Лесі Українки. Всі квитки на вистави театру російської драми шукайте на персональній сторінці виконавця.

Нагадаємо сюжет

Діти двох ворогуючих сімейств (Монтеккі та Капулетті) полюбили один одного. Їхні стосунки чисті й безневинні, проте безперспективні через давню ворожнечу родів. Можливо, вони і змогли б стати основою для миру. Однак для частини дорослих членів їх сімей сама думка про це неприйнятна. Підлітки вінчаються — таємно. Але після сварки між представниками їх родин і ряду вбивств разом їм бути не можна. Якщо ви вже згадали фабулу цієї історії, то поспішайте купити квиток на виставу «Джульєтта і Ромео» в Києві. Що сталося далі, читайте нижче. Адже цінність цієї постановки далеко не в сюжеті, який знаком всьому світу ось вже понад чотириста років. А в режисерському рішенні і чудовій грі акторів.

Розставання

Ромео в бігах, Джульєтта в розпачі, адже її хочуть видати заміж за іншого. Вона випиває зілля, щоб заснути і прикинутися мертвою. Однак гонець не встигає попередити Ромео, що смерть коханої — уявна. Ромео в горі — він вбиває себе прямо біля бездиханного тіла коханої. Джульєтта прокинулася від сну та застала його труп, тому теж розлучається з життям — на цей раз по-справжньому. Мертвих дітей виявляють глави сімейств, і загиблі підлітки ціною своїх життів таки стали основою для укладення миру. Нам же залишається купити квиток на виставу «Джульєтта і Ромео», і ще раз відчути силу шекспірівського генія.

Замовити і купити квитки на "Джульєтта та Ромео" в місті Київ, (Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону