Найближчі спектаклі Дмитрий Суржиков

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever,
натисніть на кнопку:

Подробиці Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever

Згорнути >

Театр одного актора, або One Man Show (Ван Мен Шоу), як прийнято говорити на Заході, надзвичайно актуальна форма перфомансу в наші дні. Щоб публіка не нудьгувала і відпочивала, такі шоу приправляються неабиякою часткою гумору. Вистава «Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever», яка відбудеться 7 березня 2020 року о 19:00 в Культурно-мистецькому центрі МВС України, це найкращий зразок стендап-комедії, що пройшла перевірку часом і Бродвеєм (10 сезонів). Тому якщо ви опинитеся в театрі в цей вечір, то станете свідком найпотужнішого One Man Show за весь час існування жанру.

Харизма, харизма, харизма...

Мало не забули: ще однієї складовою успіху моновистави є особистість артиста. Важливо, щоб людина відповідала тексту. Наприклад, в цій комедії герой за задумом автора американця Роба Беккера — це чоловік середнього віку, який вже скуштував життя настільки, що став задаватися питаннями з приводу фундаментальних відмінностей між чоловіками і жінками, а головне — джерелами і передумовами цих самих відмінностей. Якщо ви як раз на цьому етапі свого розвитку, рекомендуємо купити квиток на виставу «Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever». У Києві шоу проходить з незмінним аншлагом, тому радимо поквапитися.

Що стосується харизми, то її в цей вечір буде з надлишком — Дмитро Суржиков, який зробив прекрасну кар'єру «в телевізорі», повністю відповідає авторському задуму комедії — і за віком, і зовні, і за темпераментом. Але найголовніше — харизма! ЇЇ у актора в надлишку. Всі квитки на вистави Дмитра Суржикова чекають вас на його персональній сторінці нашого сайту.

«Про автора замовте слово...»

Оригінальний текст в моновиставі — половина успіху. Сьогодні більшість стендаперів створюють «швидкограючи» тексти, які втрачають свою актуальність і інтригу через кілька показів. Робу Беккеру вдалося написати таку комедію, що глядачеві не стане нудно навіть у другій-третій-десятий раз. Як так вийшло, сказати важко. Можливо, причина в тому, що Роб не драматург, а вчений, який вивчає старовину з того самого моменту, коли з'явилися хижі ссавці, і тому прекрасно розуміє все «чоловічі фішки» сучасних людей. Адже відомо, що в нас зашифрований досвід тисяч і тисяч людей, що жили до нас. А наше завдання — дати цьому коду продовження. Ну і купити квиток на виставу «Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever», само собою. Тим більше, це напевно стане прекрасним подарунком своїй половині до 8 березня.

Замовити і купити квитки на "Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever" в місті Київ, (Центр культури і мистецтв МВС України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 березня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону