Найближчі спектаклі Богдан Бенюк

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Сірі бджоли,
натисніть на кнопку:

Подробиці Сірі бджоли

Згорнути >

Айсберг українського соціуму дав тріщину ще під час Помаранчевої революції, а потім і зовсім розколовся на два фронти криголамом Революції Гідності. Маски зірвані, політичні переконання оголені! Для багатьох наших співвітчизників цей момент став тим самим, після якого вони перестали спілкуватися із сусідами і родичами... але комусь доводиться продовжувати спілкування просто тому... що більше ні з ким. «Вороги по нещастю» Сергій Сергійович і Пашка, герої вистави «Сірі бджоли», конфліктують мало не з першого класу школи. Зараз вони вже пенсіонери, які живуть... тобто, виживають в сірій зоні. Попереджаємо відразу, що сюжет п'єси відрізняється від однойменної книги-бестселера, вже заради цього варто купити квитки на виставу «Сірі бджоли». І ще один аргумент, що б'є наповал — у постановці бере участь Богдан Бенюк!

Перекроїти шедевр заради нового шедевру

Саме таку роботу довелося виконати популярному українському письменнику Андрію Куркову. Його книга удостоїлася вищих оцінок літературних критиків і була включена до шорт-листа творів-2018 «Книги року BBC». Здавалося б — готовий безпрограшний варіант для постановки в театрі... але худрук Театру на Подолі й режисер цієї постановки Віталій Малахов вирішив домогтися досконалості як справжній перфекціоніст, заради чого Андрію Куркову довелося внести зміни в початковий текст. Тому вистава «Сірі бджоли» в Києві 21 березня 2020 року о 18:00 на сцені Театру на Подолі здивує тих, хто читав книгу раніше, новими сюжетними ходами та альтернативним фіналом. А ще в театральну версію був доданий персонаж, якого не існує в книзі. Загалом, суцільні інтриги!

Ленін проти Шевченка

Уявіть собі: село на сході України, спірна територія, за яку воюють дві сторони. Населення покинуло непридатне для життя місце — тут після давнього артобстрілу навіть немає електрики. Залишилися лише два жителі, які знають один одного з дитинства і з тієї ж пори ворогують. На вулиці Леніна коротає довгі зимові вечори при свічці Сергій Сергійович, який мріє рано чи пізно переїхати в український Крим і розводити там бджіл (а поки його пасіка тулиться просто в хаті). На вулиці Шевченка живе його опонент Пашка — типовий ватник. Вважаєте, розв'язка передбачувана? Але ж не дарма український глядач розкуповує всі квитки на вистави Богдана Бенюка: цей актор вміє дивувати!

Замовити і купити квитки на "Сірі бджоли" в місті Київ, (Театр на Подолі) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 жовтня 2020 13:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону