Найближчі концерти Лайма Вайкуле

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Лайма Вайкуле: Ексклюзивний концерт до Дня Закоханих,
натисніть на кнопку:

Подробиці Лайма Вайкуле: Ексклюзивний концерт до Дня Закоханих

Згорнути >

Більш життєрадісної співачки не знайти на всьому пострадянському просторі! Але в Україні до Лайми особливе ставлення — ще більш позитивне. Не дарма свій новий проект Лайма-Рандеву співачка запустила саме у нас в країні — в Одесі. Тому купити квиток на ексклюзивний концерт Лайми Вайкуле до Дня Закоханих — кращий подарунок коханій людині. Причому, з огляду на гендерну рівність, яка вітається і всіляко культивується у нас в країні, запрошення на концерт може виходити від кожного з партнерів :D

Шлях зірки

Всупереч деяким чуткам відразу зауважимо, що зоряне ім'я дісталося співачці відразу після народження, а не з початком кар'єри. А співати Лайма почала раніше, ніж ходити. Однак після школи дівчина подалася в медики. Впевнені, що і лікарем вона б стала першокласним. За що б не бралася співачка, все у неї виходить по вищому розряду. Але, на щастя для нас, музика перемогла, і у нас сьогодні є можливість купити квиток на ексклюзивний концерт Лайми Вайкуле до Дня Закоханих в Києві.

Останні приклади з організацією фестивалів — яскраве підтвердження менеджерських здібностей зірки. Російські колеги Лайми кусають лікті від того, як вона провернула операцію з організацією фестивалю в Юрмалі, після того як колишні організатори вирішили позбавити місто традиційного фестивалю. Після успішного проекту на батьківщині, Лайма вирішила масштабувати бізнес-модель і запустила Лайма-рандеву в Одесі. Сподіваємося, що і ця традиція приживеться. Всі квитки на концерти Лайми Вайкуле чекають вас на персональній сторінці співачки.

Програма вечора

Ексклюзивний концерт Лайми Вайкуле до Дня закоханих, який відбудеться 14 лютого 2020 року о 19:00 в Caribbean Club Concert-Hall (Каріббіан Клаб Концерт-Холл), не дарма несе на собі ознаки ексклюзивності. По-перше, нас чекає затишний майданчик, а значить гості вечора можуть розраховувати на інтерактив. До слова, вхід відкритий за годину до початку заходу. По-друге, співачка має виконати свої найромантичніші пісні, улюблені нами з дитинства. Нарешті, тим хто опиниться в залі напевно пощастить почути і нові пісні зірки. Приходьте, буде романтично і душевно.

Замовити і купити квитки на "Лайма Вайкуле: Ексклюзивний концерт до Дня Закоханих" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону