Найближчі концерти Jah Khalib (Джа Халіб)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Jah Khalib (Джа Халіб),
натисніть на кнопку:

Подробиці Jah Khalib (Джа Халіб)

Згорнути >

Jah Khаlib (Джа Каліб або Халіб, саме так, з наголосом на першому складі) давно став в Україні своїм. Баха (так називають казахського музиканта близькі, друзі і вдячна публіка) живе і працює тут уже кілька місяців. Більшість тем для останнього альбому «Вихід у світ» він записав також на берегах Дніпра. Київ надихає — факт. Тому виступи музиканта в нашій столиці можна вважати домашніми. Всі квитки на концерти Jah Khаlib знайдуться на персональній сторінці репера. А тут пропонуємо купити квиток на концерт Джа Халіба в Києві, на якому крім композицій з нового альбому ми напевно почуємо і суперхіти — «Медіна», «Лейла» та ін.

 

Спадкоємці Ченгіза: три короля! :D

Казахстан в останні роки подарував нам цілу плеяду успішних музикантів — реперів та бітмейкерів. Чому так вийшло, невідомо. Ймовірно, тут спрацював принцип конгломерату, коли творчі люди одного покоління запускають якусь синергію. На вершині цієї піраміди гордо сидять культовий репер Скріптоніт (Scriptonite), суперталановитий кліпмейкер Айсултан Сеита і Джа Халіб. До слова, Айсултан зняв музичне відео обом виконавцям, і загальне число переглядів його режисерських робіт в Ютубі перевищує 225 мільйонів! І левова частка аудиторії припадає саме на кліпи Бахи. У чому секрет популярності Джа? Приходьте на його живий виступ і самі все зрозумієте. Концерт Jah Khаlib відбудеться 23 вересня 2021 року о 20:00 в ТРЦ «Термінал» (Бровари).

Вихід у світ

Новий альбом — це новий Джа. Музикант практично повністю відмовився від перевірених ходів, завдяки яким свого часу злетіли «Медіна» або «Лейла», і цей факт заслуговує поваги. Джа шукав новий флоу, блукав у пітьмі своєї підсвідомості, і знайшов його. Мабуть, тому у студійника така назва (Вихід у світ).

Єдине, що залишилося незмінним — це щирість і коректність текстів. Коректність відносно дівчат — Халіб як і раніше один з небагатьох реперів на пострадянському просторі, який не застосовує до дам грубих виразів. Хоча приводів більш ніж достатньо. В інтерв'ю музикант розповідав, як нарвався на дівчину-шахрайку в Москві. Але то в Москві — там всяко-різно буває. Київ — інша справа. Щоб опинитися в теплій і дружній компанії однодумців, рекомендуємо купити квиток на концерт Jah Khаlib заздалегідь. З огляду на кількість шанувальників і шанувальниць репера в Києві, квитків може і не вистачити.

Замовити і купити квитки на "Jah Khalib (Джа Халіб)" в місті Бровары, (Концерт-хол «Термінал») Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 вересня 2021 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону