Найближчі концерти The Illusionists (Зе Іллюзіоністс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про The Illusionists (Зе Іллюзіоністс),
натисніть на кнопку:

Подробиці The Illusionists (Зе Іллюзіоністс)

Згорнути >

Два роки тому українська столиця вже піддавалася доброзичливій магічній атаці. Ті, хто минулого разу встиг купити квитки на шоу The Illusionists (Зе Ілюзіоністс), стверджують, що отримали найсильніше емоційне враження у своєму житті. Таке неможливо забути, а головне, хочеться ще! Хочете — будь ласка: семеро справжніх чарівників знову приїдуть до Києва у квітні.

Бродвейські чарівники

Магічне шоу The Illusionists (Зе Ілюзіоністс) в Києві з 2 по 5 квітня 2020 року в Палаці «Україна» не буде точним клоном виступу 2018 року, тому що склад учасників частково змінився, а їхня майстерність відтоді зросла багаторазово. Не дивно, що кращих магів Бродвею із захопленням приймали не тільки на батьківщині в Білому домі, але і в Монако, що прославився цирковими фестивалями. У кожного з сімох магів — своя спеціалізація, ось чому всі квитки на концерти The Illusionists (Зе Ілюзіоністс) з ажіотажем купували любителі чудес в 200 містах з 40 країн: ілюзії будуть різні!

Зупинилося серце? Запустимо знову!

«Ватажком» міжнародної команди вважається Luis de Matos (Луїш Де Матош), він же THE MASTER MAGICIAN. Це португалець, який перевернув світогляд багатьох людей, що підтверджують його численні нагороди: Devant Award, Маг року, Золота Гранола... Тепер ваша черга дивуватися і починати вірити в справжню магію!

James More (Джеймс Мор), який також відомий під псевдонімом THE DECEPTIONIST, почав набувати популярності в 2013 році. Вона знайшла його в шоу талантів, після чого послідував ряд виступів, найяскравішим з яких стало шоу в Лондоні перед публікою в 15 000 чоловік! Вони були одними з перших, хто побачив ці трюки, під час виконання яких артист буквально ходить по вістрю ножа! Вірніше, крутиться на ньому! Небезпека і невідомість — улюблені страви людства.

Що відбувається зі звичайною людиною після зупинки серця? Andrew Basso (Ендрю Бассо), він же THE ESCAPOLOGIST, не знає точну відповідь на це питання, тому що цілком може вважатися надлюдиною. У своїх виступах він вже демонстрував «летальний» експеримент, який кожен раз, на щастя, закінчується благополучно. Тепер зрозуміло, чому артист не боїться тих смертельних фокусів, які виконує.

Yu Ho Jin (Ю Хо Джин) ще відомий як THE MANIPULATOR, тому що карти в його руках перетворюються на покірних кошенят. Іноді здається, що його пальці живуть окремим життям або мають свій власний інтелект. Кажуть, що майбутнє магії саме за ним!

Замовити і купити квитки на "The Illusionists (Зе Іллюзіоністс)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 жовтня 2022 15:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону