Найближчі концерти Chris Norman (Кріс Норман)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Chris Norman (Кріс Норман),
натисніть на кнопку:

Подробиці Chris Norman (Кріс Норман)

Згорнути >

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

 

Легендарний британський співак, композитор та мультиінструменталіст Chris Norman (Кріс Норман) повертається до України! Цього разу масштабним турне та виступом у Києві артист відсвяткує свій ювілей — 70-річчя. Велике шоу відбудеться 19 травня 2020 року о 19:00 в МЦКМ ПУ (Жовтневий палац). Цей виступ стане не лише ретроспективою на весь творчий шлях Нормана, а й знайомством з найновішими музичними роботами співака. Щоб стати частиною знакової події та однієї з найяскравіших концертних подій 2020 року, потрібно купити квитки на концерт Кріса Нормана на нашому сайті. Покваптесь обрати найкращі місця в залі!

Великий ювілейний тур

Велика кількість зірок ХХ століття, які стрімко набирали популярність свого часу, так само швидко згасали на музичному небосхилі. Лише деяким, найяскравішим та найталановитішим, вдалося не тільки зберегти своє ім'я, а й примножити кількість прихильників з плином десятиліть. Одним із таких артистів є Кріс Норман. У 2020 році свій поважний 70-річний ювілей він відзначить великими світовими гастролями, які пройдуть і через столицю України. На сольному концерті у Жовтневому палаці з допомогою кращих хітів за всі роки творчого шляху Кріс розкаже свою унікальну історію зірки рок-н-ролу. Його ледь хриплуватий голос разом зі здебільшого молодою командою музикантів влаштує свято для кількох поколінь прихильників.

Історія становлення рок-зірки

Ця історія почалась ще в 7-річному віці, коли майбутній музикант отримав від батьків свою першу гітару. Кріс виховувався на піснях короля Преслі та фундатора рок-н-ролу Літл Річарда. Багато хто дізнався про Нормана, як про учасника гурту «Smokie». Дійсно, той період можна назвати одним із найвизначніших в його кар'єрі — підкорені європейські чарти та золоті релізи тому підтвердження. Проте, сольно артист отримав не менше визнання публікою. Ще з першого сольного хіта з американською співачкою Сьюзі Кватро («Stumblin' In»), Норман став сильною самостійною музичною одиницею. Цей статус він підтримує і до тепер, випускаючи нові успішні композиції та збираючи повні зали по всьому світу. Жага творчості досі вирує в його серці, про що свідчить останній альбом «Do not Knock The Rock», який вийшов у 2017 році та включав 14 пісень.

Замовити і купити квитки на "Chris Norman (Кріс Норман)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 січня 2022 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону