Найближчі концерти Gloria Gaynor (Глорія Гейнор)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Gloria Gaynor (Глорія Гейнор),
натисніть на кнопку:

Подробиці Gloria Gaynor (Глорія Гейнор)

Згорнути >

«I Will Survive» — пісенька, яка заряджає оптимізмом краще за всякого психолога і шоколадок з підвищеним вмістом серотоніну! Виконавиця гімну людей з позитивним настроєм довгий час вважався іконою стилю диско, навіки встановленою на вівтарі храму мистецтва — через стан здоров'я вона не їздила на гастролі навіть по рідній Америці. Але в 2020 році українці стануть свідками справжнього дива: улюблена артистка мільйонів приїде до нас! Це буде мега-аншлаг, можна навіть не сумніватися. Так що краще заздалегідь купити квитки на концерт Глорії Гейнор (Gloria Gaynor).

Королева диско

Між іншим, цей титул не вигаданий газетярами або захопленими шанувальниками, він цілком офіційний. Майже півстоліття тому Глорію так прозвала американська асоціація діджеїв за виконання пісні «I Will Survive». З часом у артистки було безліч приводів підтвердити високий титул, але саме хіт 1978 року приніс шалену популярність, так що співачка обов'язково виконає його на концерті Gloria Gaynor (Глорія Гейнор) в Києві 31 березня 2020 року о 19:00 в Палаці «Україна». Звичайно, для суперзірки буде надана головна сцена країни, але тільки в цьому концертному залі не помістяться всі бажаючі. Не біда! Провівши з киянами останній день березня, Глорія відправиться до Одеси, де у неї вже заплановано виступ. Міні-тур по країні — це навіть більше, ніж ми могли сподіватися!

Співати і посміхатися, незважаючи на біль…

Дивовижний голос і талант американської королеви диско вже можуть служити прикладом для наслідування, але її особиста історія ще цікавіше і драматичніше. Безліч людей в усьому світі прагнуть купити всі квитки на концерти Глорії Гейнор (Gloria Gaynor), щоб висловити повагу її особистій стійкості та умінню долати сумні обставини, які менш сильні духом виконавці сприйняли б як хрест на кар'єрі. Стиль диско передбачає, що співачка під час виступу ще й демонструє динамічну хореографію. У 1978 році артистка танцювала на самому краю сцени, ближче до фанатів, і з нею трапилася жахлива трагедія, що обернулася паралічем нижньої частини тіла. Співачка перенесла найскладніші операції на хребті, терпіла біль роками... і зараз 70-річна Глорія готова влаштувати в Києві феєричне диско-шоу!

Замовити і купити квитки на "Gloria Gaynor (Глорія Гейнор)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 31 березня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону