Найближчі концерти Jungle Brown (Джангл Браун)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Jungle Brown (Джангл Браун),
натисніть на кнопку:

Подробиці Jungle Brown (Джангл Браун)

Згорнути >

Музика з лондонських вулиць приходить у великі концертні зали! І не тому, що «назовні» стало занадто холодно, причина у феноменальному інтересі публіки. Гурт Jungle Brown люблять так масово, що бажаючі послухати вже не поміщаються не те що на тротуарі, а навіть в звичайному пабі. Троє хлопців-музикантів всього за пару років стали мегапопулярними на батьківщині, а зовсім скоро вони принесуть ідею живого і вічнозеленого хіп-хопу в українську столицю. Хочете стати свідком творіння музики заради душі, а не заради грошей? Тоді, можливо, ви ще встигнете купити квитки на концерт Jungle Brown (Джангл Браун).

Вони втекли від лейблів…

Творча доля гурту дуже нагадує нашу казку про Колобка, тільки Зайцем, Ведмедем та іншими персонажами в даному випадку виступають музичні продюсери. Хлопці з тріо принципово не йдуть на угоду із совістю і лейблами: вони хочуть самі керувати своєю творчістю, а не продавати талант заради прибутків. До того ж, Тоні Боунс, той самий учасник гурту, якого знають під власним ім'ям, чудово справляється із продюсерськими обов'язками. Оскільки вже ми почали представляти колектив по іменах і прізвиськах, слід згадати двох інших. На концерті Jungle Brown (Джангл Браун) у Києві 14 березня 2020 року о 19:00 на сцену Caribbean club (Каріббіан Клуб) разом з Тоні вийдуть Ric Flo і Maear Season. Прихильницям-ласунам дуже подобається, як виглядає тріо в повному складі: це просто печенька «Орео», що ожила ;)

У гості з новинкою

Всі квитки на концерти Jungle Brown (Джангл Браун) варто купити ще й тому, що на першому виступі в Києві гурт планує презентувати альбом «Full Circle», випущений півроку тому. У цих хлопців назви не народжуються випадковим чином, все дуже символічно. Ось і ім'я релізу, яке перекладається як «Повне Коло», означає, що тріо зробило оберт в один цикл, використавши в одному збірнику кращі фінти з усіх своїх улюблених жанрів. Так заведено у вуличних музикантів: шукати в еклектиці, змішуванні стилів, щось нове. Їм вдалося синтезувати своє унікальне звучання, використовуючи фірмові хіп-хопівські біти Тоні Боунса і голос живого інструменту — саксофону. Це випробуваний засіб дозволив попередньому релізу 2016 року «Flight 314» протриматися цілий рік у ТОП Apple Music. Можливо, «Full Circle» поб'є цей рекорд?

Замовити і купити квитки на "Jungle Brown (Джангл Браун)" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 березня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону