Найближчі виступи Слава Комісаренко

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко,
натисніть на кнопку:

Подробиці Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко

Згорнути >

Чомусь стендап-комедія в період свого становлення як окремий жанр не особливо розвивалася в наших широтах. Ймовірно, причина в головної особливості цього виду гумору — комік жартує про себе і своє оточення. Можливо, радянська ідеологія приймала це за егоїзм і нарцисизм, які є чужі радянському суспільству. Все змінилося в 2000-х, коли стендап увірвався на наші екрани хвилею цунамі. Хвиля пройшла, піна осіла і в жанрі залишилися суперпрофі. Тепер увірватися в стендап не так вже й просто, а закріпитися там — доля обраних. Цей комік — справжній білоруський самородок, який в стендап-комедії зі шкільної лави. За минулі роки він перетворився в гуру стендапу. Приходьте на концерт Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко, який відбудеться 15 березня 2020 року о 19:00 в КПІ, і переконайтеся в цьому самі. Всі квитки на стендап-концерти Слави Комісаренко в інших містах України шукайте на персональній сторінці коміка.

Лицар гострого слова

Його долі можна позаздрити, а можна і поспівчувати, адже жанр відноситься до розряду «самоспалюючих». Адже левова частка матеріалу з'являється в результаті довгого самокопання. Крім того, стендапери часто приречені на самотність, тому що мало кому хочеться стати героєм анекдоту або цілої програми, в яких комік розкриває не самі приємні подробиці, приховані від сторонніх очей. Пам'ятайте про це, коли зберетеся купити квиток на концерт Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко. У Києві артист виступає регулярно, крім того, Слава бере участь в ряді ТВ-проектів, з цієї причини кияни можуть сміливо розраховувати на абсолютно нові жарти.

Гості та подільники

Компанію Славі на сцені традиційно складе не менш відомий білорус — Андрій Колмачевскій. Хлопці гостюють один у одного на сольних концертах. З огляду на «важкий характер», властивий всім представникам стендап-комедії, це вже хороший привід купити квиток на концерт Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко. Коміки напевно підготували щось неординарне для такої зустрічі. Не обійдеться без представника України. На цей раз ми побачимо нову зірку українського стендапа Колю Зирянова. Хлопець пройшов всі етапи становлення зірки гумору — писав тексти і програми для інших артистів. Після першого самостійного виступу стало зрозуміло, що такого гумориста у нас ще не було. Приходьте, буде весело.

Замовити і купити квитки на "Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко" в місті Київ, (Будинок культури НТУУ "КПІ") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 6 липня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону