Найближчі концерти Ірина Білик

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ірина Білик. Ювілейний концерт. Телезйомка,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ірина Білик. Ювілейний концерт. Телезйомка

Згорнути >

Шановні глядачі!

У зв’язку із карантинними вимогами квитки на концерти Ірини Білик, які планувалися у наступні дати:

06.04.20 | 19.12.20 | 17.04.21

07.04.20 | 20.12.20 | 18.04.21

автоматично розподілені на оновлений час: 15.00 або 19.30 на концерти 22.05.21 або 23.05.21.

Зверніть увагу на час початку концерту, вказаний у ваших оновлених квитках, що надіслано на електронну пошту.

Якщо ви не отримували оновлені квитки, будь ласка, перевірте папку “СПАМ” або зверніться до квиткового оператора, що вказаний на ваших квитках:

Kontramarka - 0 (800) 305 025

Karabas - sales@karabas.com

Палац “Україна” - (044) 247-23-03; ticket@palace-ukraine.com

Зверніть увагу, що вхід до Палацу відбувається лише за оновленими квитками!

Квитки які були придбані після 05.03.2021, залишаються дійсними на дату та час, що вказаний на цих квитках.

 

Після випуску в 2017 році великого студійного альбому Ірина Білик не так уже й часто виступає із сольними шоу, радуючи шанувальників лише появами на гала-концертах. Все не було відповідного приводу! Зате в 2020 році таких приводів намічається відразу три, так що побачення з фанатами обов'язково відбудуться, і головне рандеву призначено саме на день народження виконавиці. Якщо хочете потрапити на унікальну подію у форматі 3-в-1, потрібно поспішити купити квитки на поп-концерт «Ірина Білик. Ювілейний концерт. Телезйомка». Щодо поспіху ми не пожартували: подібний збіг ювілеїв у артиста трапляється лише раз в житті, так що на головному концертному майданчику країни очікується небувалий аншлаг!

Три свята в одному

Звичайна справа: зірки вирушають у велике турне, щоб представити публіці новий альбом. Але ще більше фанати люблять, коли серія виступів пов'язана з ювілеєм улюбленого артиста — це чудовий привід висловити свій захват і передати найтепліші побажання... якщо, звичайно, вдасться відстояти величезну чергу під сценою :) Саме такій події присвячений «Ірина Білик. Ювілейний концерт. Телезйомка» у Києві 17 квітня 2021 року о 19:30 у Палаці «Україна», а також наступні виступи у гастролях по країні. У рік з «двома нуликами» співачці виповниться 50 років, а заодно вона відзначить 30-річчя творчості. Третім приводом для свята стане день народження артистки, що припадає якраз на вечір виступу. Красиві жінки люблять приховувати свій вік, але Ірина Білик з цього таємницю не робить — вона виглядає молодо і чудово, саме час збирати компліменти! Це ж неймовірно, коли в амплуа співачки, незалежно від паспортного віку, включені романтичні пісні, а сама богиня української естради виглядає подібно до юної і чистої дівчини! 

Коли день народження — це свято для всіх

Всі квитки на концерти Ірини Білик досвідчені меломани очікують у продажу саме на початку квітня. Це у людей, далеких від світу шоу-бізнесу, прийнято відзначати іменини у тісному колі та ще й поменше працювати в цей день. А співачка практично щорічно проводить 6 квітня на сцені. Хоча подібні виступи роботою вона не вважає: погодьтеся, ну хіба це праця — займатися улюбленою справою й отримувати квіти, подарунки та щирі побажання від тисяч і тисяч люблячих тебе людей?! Так що головні події у творчому житті Ірина Білик сміливо планує на заповітну дату: так, наприклад, останній із записаних нею дванадцятий за рахунком альбом «Без гриму» було презентовано саме в день народження.

Замовити і купити квитки на "Ірина Білик. Ювілейний концерт. Телезйомка" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 22 травня 2021 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону