Найближчі концерти MONATIK (Монатік)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Monatik (Монатик),
натисніть на кнопку:

Подробиці Monatik (Монатик)

Згорнути >

Раз на рік будь-яка жінка має моральне право повередувати. Ось чому чоловікам так важко вибирати подарунки на 8 березня! Шубка може виявитися не за розміром, але ще гірше, якщо колір новенької автівки не буде гармоніювати з улюбленими туфельками. Єдиний варіант презенту, який сподобається всім — це приємне враження і пам'ять на все життя. Значить, потрібно купити квитки на поп-концерт Монатика (Monatik), і якомога швидше: конкурентів, охочих догодити своїм дамам, набереться на повний аншлаг!

Нові ритми

Навіть після низки торішніх аншлагів під час великого гастрольного туру Love It РИТМ фанати не втомилися слухати хіти і викликати улюбленого артиста на біс. У 2020 році співак і танцюрист не планує знижувати оберти, за перше півріччя він відвідає з виступами два континенти, відзначиться в Європі та Північній Америці. Але початок весни традиційно буде присвячено прихильницям, нудьгуючим по запальним шоу на батьківщині. Ось чому концерт Монатика (Monatik) в Одесі 9 березня 2020 року о 19:00 відбудеться в Театрі музкомедії: пощастить не тільки киянкам!

Позитивний Monatik

Що б там не говорили скептики, а дата народження впливає на долю. Не потрібно бути астрологом, щоб передбачити майбутнє хлопчини, який народився 1 квітня — його місце на естраді! Якщо не стане гумористом, то обов'язково даруватиме людям радість і гарний настрій будь-яким іншим способом. Публіку можна заряджати позитивом, якщо співати і танцювати як Monatik (Монатик)! Артист, що відзначає іменини в День Сміху, так і робить — в його репертуарі ви не знайдете сумних композицій в стилі «все пропало».

Більш того, від Монатика заряджаються позитивом інші зірки. Думаєте, ким написані найяскравіші й популярні пісні Світлани Лободи, Аліни Гросу та Серьоги (який тепер відомий під псевдонімом Поліграф ШарікOFF)? Здогадалися? А в торішній альбом увійшли спільні записи з Ніною Матвієнко (композиція «Цей день») і з Надею Дорофеєвої (трек під назвою «Глибоко»).

Дивно, що процес «кар’єробудування» співак, танцюрист і хореограф почав всього десяток років тому. Його старт не був благословенний крутим багатим продюсером — навпаки, Monatik (Монатик) почав з відеокліпу, записаного на камеру мобільного телефону. Наївний мінімалізм! Але, як то кажуть, великому талантові й не потрібна активна розкрутка, тільки трохи допомоги від Наталії Могилевської — і ось він уже збирає трофеї на церемоніях YUNA і M1 Music Awards, тренує майбутніх зірок на талант-шоу, а всі квитки на концерти Monatik (Монатик) продаються з аншлагом!

Замовити і купити квитки на "Monatik (Монатик)" в місті Одесса, (Одеський академічний театр музичної комедії) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 9 березня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону