Найближчі концерти Forever Amy (Форева Емі)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Forever Amy (Форева Емі),
натисніть на кнопку:

Подробиці Forever Amy (Форева Емі)

Згорнути >

Amy Winehouse (Емі Вайнхауз) вже на небесах, але справа її живе. І це не просто кавер-бенд, а команда, яка працювала зі співачкою до останнього моменту. Якщо купити квиток на концерт Forever Amy (Форева Емі — Емі Назавжди) в Києві, то ви відразу відчуєте цю спорідненість. Всі квитки на концерти гурту Forever Amy в інших містах шукайте на персональній сторінці бенду. Однак про гастролі колективу на території України поки що інформації немає. До речі, крім музики, яка, безумовно, є головною причиною сходити на концерт, глядачів очікує візуальне шоу, а саме — голограма Емі Уайнхаус, створена компанією Base Hologram (Бейс Холограм). Так, майбутнє вже настало, тепер і в Україні.

Про технологію, що підміняє реальність

Концерт Forever Amy, який відбудеться 20 лютого 2020 року о 19:00 в Жовтневому палаці, це не перший випадок голографічного шоу. Однак технологія так швидко розвивається, що те, що представляли публіці ще пару-трійку років тому, не йде ні в яке порівняння з тим, що ми побачимо в цей вечір. Чесно кажучи, не всі фанати співачки сприйняли подібний перфоманс, проте в створенні проекту брали участь батьки і близькі співачки, тому моральна сторона питання тут повністю дотримана. Це в будь-якому випадку крутіше, ніж десяток гастролюючих кавер-бендів сумнівної якості.

Майбутнє настає

Крім того, голограми активно проникають в шоубізнес. Взяти хоча б схоже шоу з голограмою Уїтні Х'юстон, яка пройде в Києві 2-го квітня у Палаці «Україна». А значить противиться тренду — все одно що зупиняти поїзд, який мчить, за колесо. Ну і ще один аргумент: Емі пішла занадто рано, і за час її відсутності виросло ціле покоління, яке не знало співачку. Хіба погано, якщо молодь познайомиться з її творчістю ближче? Та й старим шанувальникам, нудьгуючим за її концертами, а в деяких випадках тім людям, які ніколи не бачили живі виступи зірки, теж буде цікаво купити квиток на концерт Forever Amy і зануритися в атмосферу живого виступу. Ми не тільки почуємо всі головні хіти незрівнянної Емі, але і побачимо співачку, який запам'ятали її мільйони шанувальників творчості.

Замовити і купити квитки на "Forever Amy (Форева Емі)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону