Найближчі виступи Watershow Waterland (Вотершоу Вотерленд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Новорічне шоу Waterland (Вотерленд),
натисніть на кнопку:

Подробиці Новорічне шоу Waterland (Вотерленд)

Згорнути >

Сучасний цирк — це чи не єдине місце, де ще трапляються чудеса. Причому ґрунтуються вони тепер на технологіях і науковому підході. Зовсім скоро в Україну приїде Cirque du Soleil (Цирк Дю Солей), який вважається одним з флагманів сучасного циркового мистецтва. А щоб не нудьгувати в очікуванні весни і повноцінно зустріти Новий рік, поспішайте купити квиток на Новорічне шоу Waterland (Вотерленд) в Києві. Повірте, це водне шоу не поступиться знаменитому канадському цирку ні за технологіями, ні в професіоналізмі, що підтверджують аншлаги по всій Європі. Всі квитки на вистави цирку Watershow (Вотершоу) чекають вас на персональній сторінці виконавця. Інтернаціональний колектив цирку на воді дасть в столиці України більше десятка вистав, а потім відправиться до Варшави і далі по країнах Євросоюзу.

Вода, кругом вода...

Цирк на воді завжди відносився до складних жанрів циркового мистецтва. Адже мало здивувати глядачів штучною водоймою. Потрібно ще дотримати інші канони цирку. Ось і виходить, що повітряні гімнасти повинні керуватися у воді не гірше, ніж в повітрі. Те ж саме стосується акробатів, силачів та інших артистів. Але є тут і переваги, які безпосередньо пов'язані з «водним господарством», якщо так можна висловитися. По-перше, це фонтани — шоу фонтанів можна віднести навіть до окремого жанру. По-друге, світлове шоу, яке в струменях води виглядає більш видовищним, ніж «на суші». Нарешті, костюми артистів — водні циркачі в них немов неземні істоти.

Всі ці чудеса чекають нас в цей вечір. Нагадаємо, що Новорічне шоу Waterland відбудеться 5 січня 2019 року о 14:30 у Міжнародному виставковому центрі (МВЦ). Вибрати квитки на інші дні з денним часом можна в верхньому меню цієї сторінки або перейти на сторінку водного цирку Watershow.

Що буде в програмі

Отже, крім уже перерахованих номерів нас чекає шоу технологій: різнокольорові фонтани будуть бити на 24 метра (!), А сам басейн мало не найбільший, який бачив Київ — 170 тонн! Шоу буквально напхане LED-технологіями і звуковими ефектами. Режисерові цього дійства не довелося обмежувати свою фантазію ні в чому. Причому шоу організовано так, що буде цікаво і дорослим, і дітлахам. Залишилося купити квитки на Новорічне шоу Waterland і здивуватися, до чого дійшов прогрес. Приходьте всією родиною. Побачимося в залі МВЦ!

Замовити і купити квитки на "Новорічне шоу Waterland (Вотерленд)" в місті Київ, (МВЦ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 5 січня 2020 14:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону