Найближчі спектаклі Чорний квадрат

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Чорний квадрат. Секс. Тимчасово доступний

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Чорний квадрат. Секс. Тимчасово доступний,
натисніть на кнопку:

Подробиці Чорний квадрат. Секс. Тимчасово доступний

Згорнути >

Люди з палаючими очима, які готові кинути роботу «посеред дедлайну», а також тещу/свекруху посеред скандалу, щоб і в сніг, і в дощ піти в улюблений театр. Не бійтеся, це не маніяки! Це щирі й справжні фанати Олексія Курилко, що прагнуть скупити всі квитки на вистави «Чорного Квадрата», в яких бере участь їхній любимчик. Ну а якщо очікується п'єса-дует у стилі «очі в очі», значить, весь вечір на сцені буде... Він. І не менш блискуча партнерка Оксана Брагінець. Олексій та Оксана грають подружжя... ні, не грають: живуть в своїх ролях. Наскільки тісно сценічна фантасмагорія переплетена з реальністю, зможе оцінити той, хто встигне купити квиток на комедію «Чорний квадрат. Секс тимчасово доступний».

Респект за щирість!

Можна скільки завгодно критикувати сучасний театр за «моральне падіння» (і в цій неоднозначній тенденції «Чорний квадрат» виявиться найсильнішою ланкою), але хіба було стільки життєвості й щирості у виставах років 30 назад? Про більш ранні історії театру не варто й згадувати — гіпертрофована цнотливість не сприяє одкровенням. Власне, в репертуарі «Чорного квадрата» всі п'єси прямо і відкрито показують ставлення чоловіків до жінок. Жінки-актриси теж не соромляться нести глядачеві істину: ось такий чесний обмін думками виходить у результаті.

Гамлет на новий лад

Артисти і класику взяли собі на озброєння. Олексій Курилко та Оксана Брагінець, які виконують ролі в постановці «Чорний квадрат. Секс. Тимчасово доступний» в Києві, пропонують свій вільний переказ історії принца данського, головного і найбільш пізнаваного шекспірівського персонажа. Уявіть собі Гамлета, що живе в XXI столітті, тільки без прямого переказу сюжету. Його світогляд загримований товстим шаром сарказму. Ну і настільки пікантних сцен за участю Гамлета у Шекспіра точно не зустрічається!

У театральному середовищі говорять, що зіграти Гамлета мріє кожен актор-чоловік (та й деякі жінки теж, чого вже там). А оскільки багато шанувальників театру «Чорний Квадрат» ходять на вистави спеціально, щоб помилуватися грою Олексія Курилко, то 19 лютого 2020 року о 19:00 на виставі «Секс. Тимчасово доступний» вони відчують подвійне задоволення: улюблений артист і жаданий книжковий персонаж в одному флаконі... тобто, у глядацькому залі Caribbean Club (Карібіан Клуб)!

Замовити і купити квитки на "Чорний квадрат. Секс. Тимчасово доступний" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 19 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону