Найближчі концерти Катіко Пурцеладзе

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Музичні історії кохання,
натисніть на кнопку:

Подробиці Музичні історії кохання

Згорнути >

У День закоханих потрібно говорити про любов. Взагалі, в ідеалі про любов потрібно говорити кожен день, але занадто багато в світі стало новин, відволікаючих від головної гуманітарної ідеї людства. Творчість Павла Ігнатьєва та Катіко Пурцеладзе якраз направлено на виправлення цього перекосу в інформаційному просторі. Опинившись на їх виступі, ви зрозумієте, наскільки потужний це засіб — хороша музика. Всі квитки на концерти цього симпатичного дуету шукайте на персональній сторінці виконавців. Концерт «Музичні історії кохання» відбудеться 14 лютого 2020 року о 19:00 в Будинку архітектора.

Джаз плюс

Окрасою вечора, а також його візуальним доповненням стане водний живопис Ангеліни Золотій. Насправді у цього виду мистецтва є окрема назва — Ебру-Арт (від турецького слова ebri — хмари). Йдеться про малювання на воді. Вода — прекрасне полотно, про що знали в Японії в ще середні століття. Там техніку малювання на воді використовували для декору — зображення переносилося на тканину або папір. Спершу техніку освоїли синтоистские монахи, але потім прикладне заняття перетворилося в мистецтво, яким зобов'язані були опанувати високоінтелектуальні й освічені люди.

Однак в Туреччині водний живопис з'явився на кілька століть раніше. Саме тому в європейській культурі закріпилося турецька назва. Тамтешні майстри досягли таких висот, що створювали абстрактні полотна, що для раннього середньовіччя — виняткове явище. Як малює перший майстер Ебру в Україні Ангеліна Золота, можна побачити в живу, якщо купити квиток на концерт «Музичні історії кохання». У Києві Ангеліна вже брала участь в спільних проектах з музикантами. До сьогоднішнього дня це були колективи, які виконують класичну музику. У цей вечір буде звучати романтичний джаз.

Програма концерту — Ніжний джаз

Золотий вік джазу давно минув. З нами вже нема і героїв того часу — Рея Чарльза, Френка Сінатри, Елли Фітцджеральд, Сари Вон, Луї Армстронга... Однак їх музика живе. Павло Ігнатьєв і Катіко Пурцеладзе в житті становлять подружню пару, а на сцені — це супер-дует, в якому віртуозне володіння фортепіано Павлом геніально оформляє глибокий і проникливий вокал його дружини. Кожен в цій парі прийшов в джаз по-окремо, але живуть вони тепер разом. Може і нам спробувати? :0 Залишилося купити квиток на концерт «Музичні історії кохання» і віддатися влади великої музики.

Замовити і купити квитки на "Музичні історії кохання" в місті Київ, (Будинок Архітектора) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону