Найближчі виступи Київська камерата

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Зимовий вечір з класикою

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Зимовий вечір з класикою,
натисніть на кнопку:

Подробиці Зимовий вечір з класикою

Згорнути >

У меломанів, що спілкуються з класикою на ти, новорічні свята асоціюються із чарівними мелодіями з балету «Лускунчик». Цілком справедливо! Але ж музику з повним набором зимових емоцій писали й інші великі композитори, не слід забувати про них самим, а ще краще — виховувати на класиці юне покоління українців. Ось чому ми рекомендуємо купити квитки на концерт «Зимовий вечір з класикою» відразу для всієї родини. Для малюків це буде уроком естетичного виховання, а старше покоління зможе погойдатися на хвилях ностальгії :)

Впізнаємо з першої ноти

Без Чайковського в передноворічні дні, звичайно, життя не миле! Легка, чарівна музика Петра Ілліча здатна повернути віру в чудо і позитивний настрій навіть найбільш дорослим суворим скептикам. Між іншим, два із запланованої серії концертів «Зимовий вечір з класикою» у Києві 25 і 28 грудня 2019 року о 19:00 відбудуться в Національній музичній академії столиці, яка з гордістю носить ім'я цього композитора. Музичне шоу 29 грудня пройде в залі для глядачів Центрального Будинку офіцерів. Будьте уважні і не переплутайте адреси в святковій метушні! Крім творів Чайковського в концертну програму увійдуть твори Бріччальді, витончені, як Віденський бал, вальси Штрауса та інші мелодії, знайомі й улюблені з дитинства.

Два види мистецтва в одному шоу!

Талант перерахованих композиторів безперечний, але як щодо виконавців? Адже саме на них лежить відповідальність за успішний виступ! Можна не сумніватися, що всі квитки на концерти Національного ансамблю солістів «Київська камерата» купують ті, хто знає толк в музичній майстерності й техніці. Колективом, що спеціалізується на виконанні камерної музики, керує диригент Валерій Матюхін. Атмосферне шоу з апетитним запахом хвої та мандаринок організувала продюсер Олена Новохатко.

З музики чудеса починаються, але одними лише мелодіями не обмежуються! Виступ майстрів класики супроводжується унікальним шоу художниці Ангеліни Золотої, найвідомішої в нашій країні майстрині мистецтва Ебру. Тільки уявіть мінливу картинку з фарб на водній поверхні, яка вторить кожної мелодії й оповідає свою казкову історію... Діти будуть в захваті від дійства, що транслюється на великому екрані!

Замовити і купити квитки на "Зимовий вечір з класикою" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 грудня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону