Найближчі спектаклі Руслана Писанко — квитки на вистави з Русланою Писанко в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Поїзд «Одеса-мама»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Поїзд «Одеса-мама»

Згорнути >

Типова єврейська мама — це бойова машина любові й турботи, здатна одним поглядом зупинити айсберг, який зруйнував «Титанік». За нею завжди спокійно та надійно, наче за кам'яною стіною, навіть якщо синочка не просто давно закінчив школу, а наближається до пенсійного віку. У залізобетонному тандемі «мати і дитя» вже немає місця для третього персонажа... хіба що, їм виявиться жінка з особливо активною життєвою позицією. Наприклад, бодипозитивниця-красуня Руслана Писанка! Чи є у неї шанс зачарувати Олега Філімонова? Робіть ставки, панове, і не забудьте купити квитки на комедію Поїзд «Одеса-мама», в якій цим акторам дісталися головні ролі!

 

Хто замовляв зірки пояскравіше?

Бувають вистави з відверто слабким сюжетом, в які продюсери заманюють одну зірку середнього калібру, аби хоч як-небудь наповнити зал для глядачів. Але в комедії Поїзд «Одеса-мама» в Києві 2 лютого 2020 року о 19:00 в Центральному будинку офіцерів і сюжет фантастично захоплюючий, і жарти неймовірно смішні, і артисти — усі як один знаменитості. Всі квитки на вистави Руслани Писанки театрали купують тому, що артистка майстерно вживається в характерні ролі. Відчутного українського колориту постановці додає Віктор Андрієнко — ватажок вітчизняних «довгоносиків». За одеський акцент у п'єсі відповідає Яків Гопп, є і закордонна зірка — народна артистка Росії й великий друг нашої країни Ольга Волкова. А щоб акторський склад не здався занадто «немолодим», організатори запросили унікальний юний талант, дівчинку, яка перемогла на телешоу «Голос країни. Діти.» Аня Ткач також заслужила неофіційний титул маленької Едіт Піаф!

Поїзд відправляється

На сайті Укрзалізниці ви не знайдете маршруту, що збігається з назвою вистави. Насправді, поїзд прямує з Одеси до Львова, і їде в ньому лише один пасажир. П'ятдесятирічний Михайло Мухінзон — мізантроп з мізантропів, тому викупив всі місця, аби залишитися на самоті. На щастя, мама часто надзвонює — значить, все під контролем. Але рівно до того моменту, як в купе вривається попутниця, галаслива і енергійна Наташа. Михайло вже готовий і грошей їй запропонувати, аби позбутися... хто б знав, що він намагається відкупитися від своєї долі, рятівниці та найбільшого кохання всього свого життя?!

Замовити і купити квитки на "Поїзд «Одеса-мама»" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 2 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону