Найближчі спектаклі Наталя Сумська — квитки на спектаклі з Наталею Сумською в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Незрівнянна (Несравненная),
натисніть на кнопку:

Подробиці Незрівнянна (Несравненная)

Згорнути >

Напевно ви в курсі, що слави досягають виняткові люди. Психологи і психотерапевти стверджують, що успіх і кількість психічної енергії, що виробляється десь в глибинах людського мозку, жорстко взаємопов'язані. Поки що вчені не навчилися вимірювати цей феномен, однак якщо уявити, що така технологія існує, і уявити світовий чемпіонат з цього виду дії, то героїня сьогоднішньої музичної комедії стала б чемпіонкою всіх часів і народів. Справа в тому, що Флоренс Фостер Дженкінс — реальний персонаж. Дівчина мріяла стати оперною дівою, але Природа поглумилися над її мріями, позбавивши музичного слуху і почуття ритму. Тобто — зовсім. Однак день, коли їй аплодував Карнегі Холл, таки настав. Якщо хочете дізнатися історію самої незвичайної людини на Землі, поспішайте купити квиток на виставу «Незрівнянна» в Києві.

Цікаві історії про то, як перевернувся світ

Флоренс з дитинства займалася музикою, однак безрезультатно. Це було ясно всім, крім неї. Важко сказати, скільки нью-йоркських вчителів музики просто втекло з класу вже після першого заняття. Тих, хто протримався до третього, можна назвати героями! Напевно вони потім втратили здатність викладати. Коли Флоренс підросла вона стала організовувати безкоштовні концерти, проте мало хто витримував навіть до кінця першого відділення. Поступово викристалізувалася «своя публіка», яка захоплювалася дівчиною. Але не її співом, а непохитним характером. Флоренс перша довела світові, що не важливо як, а важливо — хто. З тих пір світ перевернувся.

Не маючи голосу і слуху, Флоренс продовжувала виступати. Потім з'явилися пропозиції від студій, в продаж надійшли пластинки, які не залежувались на прилавках. Кожен хотів почути оперну співачку, яка не вміє співати! Солдати писали їй з фронту листи подяки за те, що її огидний голос змушував їх не думати про смерть під час артобстрілів. Це були щирі листи той людині, яка завжди діяла наперекір долі. І як здорово, що вистава «Незрівнянна», яка відбудеться 14 лютого 2020 року о 19:00 в театрі ім. І. Франка, таки побачила світ. Хоча реалізувати цей проект було нелегко.

Історія створення

У Києві довго шукали актрису на головну роль. Наталя Сумська заради цього проекту навчилася співати мимо нот. Хто не в курсі: співати фальшиво людині з абсолютним слухом, це все одно що праворукому забивати цвяхи лівою рукою! Але, на щастя, Наталія В'ячеславівна впоралася, хоча на якомусь етапі здавалося, що нічого не вийде і проект треба закривати. Ось, що означає профі! Всі квитки на вистави Наталії Сумської чекають вас на її персональній сторінці нашого сайту. А тут поспішайте купити квиток на виставу «Незрівнянна», що стала ще однією візитною карткою актриси. Квитки на інші вистави театру ім. Франка чекають вас на персональній сторінці колективу.

Замовити і купити квитки на "Незрівнянна (Несравненная)" в місті Київ, (Театр імені І. Франко) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону