Найближчі спектаклі Театр Актор — квитки на вистави театру Актор в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Схід-Захід,
натисніть на кнопку:

Подробиці Схід-Захід

Згорнути >

Репертуар одного з наймодніших театрів столиці суттєво оновився, тепер всі квитки на вистави театру «Актор» купують цінителі реалістичного мистецтва і злободенних сюжетів, максимально наближених до життя. Це велика помилка — думати, що, поки в країні йде війна, людям немає діла до мистецтва. Якщо позбавити народ і цієї віддушини — театру, кіно, музики, живопису — він втратить волю до перемоги, віру в щасливе майбутнє. Власне, символом того самого щасливого майбутнього є діти, підростаюче покоління, на долю якого випало чимало потрясінь. Підлітки з «полярних» регіонів України написали п'ять п'єс: про поточну ситуацію своїми очима. Жителі столиці навіть не здогадуються про такі подробиці! Щоб отримати 100% правдиву сенсацію з перших рук, вам потрібно лише купити квитки на виставу «Схід-Захід».

Не просто шкільний твір...

Дорослі милостиво дозволяють дітям брати участь у театральних постановках в якості акторів. Але що як у 15-річної людини достатньо таланту, щоб стати драматургом?! Значить, цій людині потрібно дати шанс — вирішили організатори проекту ClassAct. В рамках цього соціально-театрального експерименту в 2016 і 2017 роках проходив «конкурс творів» для школярів з 8-10 класів. П'ять кращих робіт удостоїлися втілення на театральній сцені. Це гостросоціальні тексти, просочені зовсім не дитячої болем. Тільки оцініть «географію» п'єс-переможниць: відомий своїм «бурштиновим браконьєрством» Клесів (Оксана Тарасюк і Тетяна Ліщук); шахтарський Нововолинськ (Інна Якобчук і Богдан Мазурок); гарячі точки Попасна (Віталій Шмітько) та Щастя (Надія Шерстюк і Максим Довгань). У кожному з регіонів свої проблеми, і якщо навіть підлітки пишуть про рутинні події, для благополучної столиці це — ніби оживший нічний кошмар. Так що прем'єра вистави «Схід-Захід» в Києві для багатьох стала одкровенням.

Внесок дорослих

А старше покоління теж вклалося в постановку своїм талантом. Режисери Влада Білозоренко і Слава Жила запросили зірок театру і кіно — на заклик відгукнулися Олеся Жураковська та Римма Зюбіна. Також на виставі «Схід-Захід» 25 листопада 2018 року о 19:00 на сцені театру «Актор» глядачі зустрінуть Вікторію Муштей, Петра Русаненко, Олександра Жилу, Віталія Ажнова, Апполінарію Василіну та інших.

Замовити і купити квитки на "Схід-Захід" в місті Київ, (Київський театр "Актор") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 листопада 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону