Найближчі концерти HammAli & Navai (Хаммалі ен Наваі)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про HammAli & Navai (ХаммАлі та Наваі),
натисніть на кнопку:

Подробиці HammAli & Navai (ХаммАлі та Наваі)

Згорнути >

Поки музика грає, немає сенсу припиняти танець! Алієв і Бакіров вимагають, щоб їх пустили на танцпол — вони ще не доспівали і не доказали свою історію киянам: однієї зустрічі не вистачило. Минулого року хлопці запалили в одному з наймодніших клубів української столиці... минув рік, прийшов час зустрітися на тому ж пам'ятному місці. Але для цього потрібно буде купити квитки на рэп-концерт HammAli & Navai (ХаммАлі та Наваі). Мабуть, виконавцям запал в душу осінній Київ — українським шанувальникам вони привезуть ліки від депресії та авітамінозу!

Підкорювачі чартів

Якщо статистика говорить вам, що снаряд не може потрапити два рази в одну воронку, шліть подалі таку статистику! Концерт HammAli & Navai (ХаммАлі та Наваі) в Києві 29 листопада 2019 року о 20:00 відбудеться в клубі Stereo Plaza (Стерео Плаза), тобто саме там, де і минулорічний. Виступ гарантовано знову стане бомбою позитиву і любовної реп-лірики! Хлопці виконують свої композиції так проникливо, що навіть музичних критиків змушують ридати — що вже говорити про фанаток. І поки шанувальники накручують найчеснішим чином перегляди кліпів на You Tube. професіонали в музичній сфері теж не забувають гідно оцінити творчість бойз-бенду. Судіть самі: забійний хіт дуету «Пустите меня на танцпол» дістався до других місць в авторитетних чартах «Звук» і Mooscle, одночасно набравши більше 26 мільйонів переглядів відеоверсії, й таким чином пробившись на п'яте місце в рейтингу You Tube! Цілком зрозуміло, чому хлопці заслужили цього року увагу продюсерів RU.TV у номінації «Потужний старт».

Міжнародна творча дружба

Обидва рівноправних солістів дуету, Олександр Алієв і Наваі Бакіров, записуються на московському лейблі. Вони дійсно москвичі, але азербайджанці за походженням і великі друзі нашої країни за велінням серця. Всі квитки на концерти HammAli & Navai (ХаммАлі та Наваі) в Україні спішно продаються тому, що наші меломани хочуть підтримати колег-співвітчизників, які виступають з реп-гуртом в спільних проектах. Таких прикладів міжнародної творчості чимало, але найяскравішим, мабуть, стала участь у зйомках кліпу «Пустите меня на танцпол» українського виконавця Kyivstoner, що відколовся від супер-мега-айсберга «Гриби». У торішньому ролику «Хочешь, я к тебе приеду» знімалася Настя Івлеєва, яку українські глядачі добре знають по телешоу «Орел і Решка».

Замовити і купити квитки на "HammAli & Navai (ХаммАлі та Наваі)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 листопада 2019 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону