Найближчі концерти Лайма Вайкуле

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Лайма Вайкуле,
натисніть на кнопку:

Подробиці Лайма Вайкуле

Згорнути >

Цей рік для Лайми Вайкуле ювілейний. Однак співачка немов з зірвалася ланцюгів :D. А як по-іншому пояснити творчу та ділову активність зірки? Судіть самі: проект «Лайма Рандеву» в Юрмалі вже перетворився в яскраву традицію для шоу-бізнесу всього пострадянського простору. Налагодивши справи на батьківщині, Лайма запускає цей же формат в Україні — в Одесі. І перший млинець не стає комом. Разом з цим співачка залишається на сцені — активно гастролює там, де дозволяють совість і міжнародне право. Всі квитки на концерти Лайми Вайкуле шукайте на нашому сайті — на персональній сторінці співачки. У нас в країні Лайма буває нерідко, однак навіть найбільші концертні майданчики заповнюються до межі. На цей раз концерт Лайми Вайкуле відбудеться 30 листопада 2019 року о 19:00 в Палаці «Україна».

Ми з джазу!

Лайма з простої сім'ї — її батьки далекі від мистецтва. Однак завдяки бабусі, яка свого часу брала участь у церковному хорі, маленька Лайма долучилася до музики. У 15 років її помітив Раймонд Паулс. Ще б пак, не помітити дівчинку було неможливо, тому що такого контральто не знайти у всій Прибалтиці! Лайма потрапила в джаз-бенд, а потім-таки заспівала пісню Маестро. У 1987 році після участі в «Пісні року 1987» про Лайму Вайкуле дізналася вся країна. З одного ефіру почалася всесоюзна слава.

До зникнення СРСР Лайма випустила всього один альбом (Перший сезон. Вісімдесяті.), Який розійшовся загальним тиражем понад 20 мільйонів! У нову епоху Лайма увійшла вже зіркою, а перші пісні до сих пір виконуються на концертах, хоча після цього вийшло 12 студійників, серед яких такі мега-альбоми «Я за тебе молюся», «Я вийшла на Пікаділлі», «Латинський квартал». Всі основні хіти присутні в репертуарі співачки, і щоб їх почути наживо, потрібно купити квиток на концерт Лайми Вайкуле в Києві.

Нові релізи

Останні альбоми Вайкуле перевипускає на рідній мові, а на російській виходять сингли. Співачка не прагне до молодіжної ніші, хоча серед молодих зірок користується колосальним авторитетом. Музичний жанр співачки вже можна назвати її власним ім'ям, втім, як і стиль в одязі. Лайма неповторна у всьому, тому не женеться за новими жанрами. Усім шанувальникам цього стилю рекомендуємо заздалегідь купити квиток на концерт Лайми Вайкуле, бо армія фанів співачки з роками не зменшується.

Замовити і купити квитки на "Лайма Вайкуле" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 листопада 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону