Найближчі спектаклі Новий театр на Печерську

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про SALIDA CRUZADA. 8 кроків танго,
натисніть на кнопку:

Подробиці SALIDA CRUZADA. 8 кроків танго

Згорнути >

Йтиметься про етапи розвитку відносини між чоловіком і жінкою. Танго, танець частіше парний, пристрасний і сексуальний, прекрасно підходить для того, щоб з його допомогою розкрити всі супутні під час утворення пари емоції. Крім того, танго — це ще й просто красиво. Тут творці постановки (театр на Печерську) криють відразу за двома напрямками — розповідають історію і показують естетично привабливу картинку. Всі квитки на вистави Нового театру на Печерську шукайте на персональній сторінці театру. А тут можна купити квиток на виставу «Salida Cruzada (Саліда Крусада) — 8 кроків танго» і зануритися в атмосферу томного аргентинського танцю.

Фабула: Покрокова інструкція або Дорожня карта

Досвідчені ловеласи прекрасно знають, що головний секрет спокушання — не форсувати події. У випадку з танго це можна назвати стисканням пружини: спершу партнери пристосовуються один до одного, між ними виникає довіра. Коли стає зрозуміло, що є іскра, слова і дії робляться сміливішими. Якщо продовжувати аналогію з танцем, то йдеться про додавання окремих па. Потім, коли багаття пристрасті вже палає, завдання партнерів є знайти в собі сили стримуватися. Пружина — стискається, поки не вистрілить. А що потім, коли все 8 етапів пройдені? Приходьте в театр і все дізнаєтеся. Вистава «Salida Cruzada — 8 кроків танго» відбудеться 5 жовтня 2019 року о 18:00 в Палаці «Україна» (малий зал).

Сюжет

В школу танго приходять молоді люди — дівчата і хлопці. Однак їм пощастило з учителем танців — це не просто викладач вічно зайнятий підробітками, який поспішає відбути номер, а справжній Майстер, навіть місцями філософ аргентинського танго. Саме він і розкриває суть танцю, пропонуючи аналогії з життям. Майстер «веде» своїх підопічних від початку до кінця, а перед публікою в цей час відбуваються красиве дійство — складаються пари, розвиваються відносини... Одним словом, всім любителям романтичних історій з елементами доброго гумору рекомендуємо купити квиток на виставу «Salida Cruzada — 8 кроків танго». У Києві в постановці грають молоді і симпатичні актори і актриси Нового театру. Зустрінемося в залі.

Замовити і купити квитки на "SALIDA CRUZADA. 8 кроків танго" в місті Київ, (Палац Україна. Мала зала) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 5 жовтня 2019 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону