Найближчі концерти Один в Каное

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Один в каное. Великий літній концерт,
натисніть на кнопку:

Подробиці Один в каное. Великий літній концерт

Згорнути >

Можна скільки завгодно займатися самообманом, але факт залишається фактом: осінь на носі. Це означає, що останні дні літа треба провести так, щоб компенсувати собі недогуляну відпустку, нез'їдені шашлики, недостатнє лежання на пляжі й невідвідані музичні фестивалі. Якщо у вас вистачає сил і часу зробити тільки щось одне з наведеного списку, радимо як мінімум купити квитки на рок-концерт «Один в каное. Великий літній концерт». Шоу пройде дублем з повтором — спеціально для найбільш заклопотаних.

Не час сушити весла!

Рання осінь багатьох налаштовує на філософський лад — як і тексти цього неординарного гурту. Вересень принесе початок навчального року, відкриття нового сезону в театрі й на телебаченні... тобто, сумне буде в рівних пропорціях з позитивним ;) Щоб переважити чашу терезів, позначену знаком плюс, не потрібно здійснювати моральних подвигів, достатньо просто відвідати «Один в каное. Великий літній концерт» в Києві 29 і 30 серпня о 19:00 в галереї D12 на терасі, де «всі свої». І тоді вже закупівля шкільних канцтоварів для молодшого покоління не виглядатиме такою каторгою!

Один в каное воїн

Всі квитки на концерти гурту «Один в каное» купують заради унікального психотерапевтичного ефекту: вся справа в правильно підібраному контенті! Можливо, ви помічали, що після гумористичних шоу зазвичай настає короткочасний позитивний ефект, але коли дія дизелівського або кварталівского наркозу проходить, повертається гіркий присмак від життя. Потрібно просто вибирати правильні концерти! Нищівна сила простоти, декларована в девізі львівського колективу, вторить чудеса. Близька і зрозуміла кожному філософія в текстах озвучена трьома голосами: вокалістки, гітари та ударних. Цього достатньо! Слухачі занурюються в дзен і знаходять натхнення, щоб жити далі, креативити, досягати успіху, закохуватися і ростити щасливих дітей.

Кожен концерт «Один в каное» — це і ліки від депресії, і цифровий детокс. Унікальний засіб в стилі інді-рок вже дев'ять років у вільному доступі! Його винайшли у Львові співачка Ірина Швайдак і гітарист Устим Похмурський, а після багаторічного кастингу в сценічні партнери дуету потрапив барабанщик Ігор Дзіковський, сталося це в 2016 році. Це був рік великих змін — гурт якраз записав перший повноформатний студійних альбом і здійснив всеукраїнське турне. І ось тріо знову в столиці, кияни будуть раді зустрічі!

Замовити і купити квитки на "Один в каное. Великий літній концерт" в місті Київ, (D12) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 серпня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону