Найближчі концерти Grand Orchestra (Гранд Окестра)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Grand Orchestra (Гранд Оркестра) СимфоШоу «Кінолегенди»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Grand Orchestra (Гранд Оркестра) СимфоШоу «Кінолегенди»

Згорнути >

Кіно — один з найбільш значущих і популярних видів мистецтва, завдяки якому кожен з нас може відчувати широку палітру емоцій. Ми можемо подорожувати в фантастичні світи, приміряти костюми супергероїв, відважно боротися зі злом, переживати казкову любов і відчувати страх, від якого в жилах холоне кров. Вся ця магія була б неможливою без точно підібраної музики. Саундтреки до кінофільмів — справжні витвори мистецтва, які здатні вражати не менше сюжету на екрані. А завдяки концерту Grand Orchestra (Гранд Оркестра) СимфоШоу «Кінолегенди» ви почуєте композиції з улюблених фільмів у виконанні великого симфонічного оркестру та вокалістів. Грандіозне музичне протистояння кіно-всесвітів відбудеться 10 листопада 2019 року в Жовтневому палаці у Києві. Початок о 19:00.

Сила музики

Створенням кіно — це титанічна і тривала робота великої кількості фахівців різних галузей. За кількома годинами фільму стоять багато місяців роботи режисерів, операторів, акторів, сценаристів, композиторів і багатьох інших. Кіномистецтво є синтезом літератури, театру і музики. Саундтреки до кінофільмів — один з найважливіших елементів, який допомагає максимально перейнятися сюжетом, прожити кожну емоцію і зануритися в долі головних героїв. Програма «Кінолегенди» включає в себе мелодії з найвідоміших фільмів за всю історію кінематографа: «Зоряні війни», «Назад в майбутнє», «Привид опери», «Месники», «Джеймс Бонд», «Бережися автомобіля» та інші. Щоб максимально насолодитися грандіозним звучанням, рекомендуємо заздалегідь вибрати кращі місця і купити квитки на концерт Grand Orchestra СимфоШоу «Кінолегенди».

Колектив молодих професіоналів

Молодий колектив Grand Orchestra утворився в 2017 році. Під керівництвом талановитого диригента Одеського національного театру опери та балету Віталія Ковальчука оркестр підкорив публіку в багатьох країнах Європи і відіграв не один десяток концертів за кордоном. Лише після світового визнання і перемоги в телевізійному конкурсі «Битва оркестрів», їх оцінили в Україні. Сьогодні вони відомі, як колектив професіоналів, який постійно розвивається, експериментує і дивує публіку своєю енергетикою і драйвом.

Замовити і купити квитки на "Grand Orchestra (Гранд Оркестра) СимфоШоу «Кінолегенди»" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 10 листопада 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону