Найближчі концерти Большой симфонический оркестр

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія ROCK SYMPHONY (РОК-Симфонія)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про ROCK SYMPHONY (РОК-Симфонія),
натисніть на кнопку:

Подробиці ROCK SYMPHONY (РОК-Симфонія)

Згорнути >

Сьогодні колаборацією симфонічного оркестру з рок-, реп-артистами і навіть поп і естрадою нікого не здивуєш. Багато оркестрів виконують світові рок-хіти у власній обробці. Але все ж є на нашій сцені першовідкривачі, які до сих пір тримають високу планку. Одним з таких є оркестр Kiev Grand Classic з популярною програмою «Rock Symphony» (Рок Симфонія). Якщо ви ще не встигли оцінити чудове з'єднання грубих і потужних рок-пісень з величною інструментальною музикою, рекомендуємо швидше купити квитки на концерт Rock Symphony. Відбудеться він 22 березня о 19:00 в залі Національного палацу мистецтв Україна.

Світові рок-титани з оркестром

Все частіше українські колективи проводять концерти в незвичайному і новому для себе форматі — в супроводі симфонічних музикантів. Але такий тренд не новинка на світовій сцені, і можна згадати багато яскравих прикладів такої спільної роботи. Наприклад, Deep Purple почали виступати з оркестром ще в кінці 60-х років. Вони не були першими, але надихнули багатьох послідовників такого незвичайного формату. У 1999 році група Metallica дали два грандіозних інструментальних концерти, з яких вийшов матеріал для альбому. Платівка стала культовою і отримала мультиплатиновий статус. У тому ж році група Scorpions записала свій супер-хіт «Wind Of Change» з 166 віолончелістами. Після чого відбувся успішний виступ із симфонічним оркестром. Для концерту з групою Kiss, виконавці класичної музики розфарбували свої обличчя в фірмовому стилі групи. Чудове шоу незабаром вийшло окремим альбомом.

Особливості шоу

Програма складається з кращих рок-хітів за всю історію музики, серед яких пісні Nirvana, Queene, The Beatles, Metallica і багатьох інших. На сцені гратимуть 160 учасників оркестру, хор і рок-бенд. Всі кавери возз'єднуються в одне музичне полотно, плавно перетікаючи один в інший. Емоції від світлового шоу, сценографії та спецефектів накочуються і змінюються від нестримного захоплення і окрилення до пронизливого трепету в глибині душі. Ніжна лірика чергується з драйвом рок-бойовиків, тримаючи увагу глядачів протягом всього концерту.

Замовити і купити квитки на "ROCK SYMPHONY (РОК-Симфонія)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 травня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону