Найближчі матчі Україна

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Україна — Литва

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Україна — Литва,
натисніть на кнопку:

Подробиці Україна — Литва

Згорнути >

Поки західна преса нахвалює наставника нашої основної збірної, тренерський штаб активно розробляє тактику для прийдешніх матчів. Найголовніші і вирішальні поєдинки пройдуть восени. Всі квитки на ігри України ви знайдете на персональній сторінці збірної. А тут можна купити квитки на матч Україна — Литва в Києві. Озираючись на успіхи нашої молодіжки, фахівці в повний голос заговорили про підйом футболу в країні. А значить наше місце в числі учасників Європейської першості цілком законне. Залишилося це довести хорошою грою.

Турнірна таблиця і головний конкурент

Перед другим матчем з литовцями наша команда займає першу сходинку в групі B. Однак вся боротьба ще попереду, тому що у головного нашого конкурента, Португалії, є матчі в запасі. Якщо припустити, що Seleção das Quinas (Селесон дас Кінас — Команда обраних) на чолі з Фернанду Сантушом і кращим футболістом сучасності в складі (Кріштіану Рональду) виграє свої матчі, то розрив буде мінімальним.

Нагадаємо, що португальці залишаються чинними чемпіонами Європи. Причому в фіналі вони обіграли господарів чемпіонату — французів. А в цьому році в активі підопічних Фернанду Сантуша з'явився ще один трофей — вони стали переможцями Ліги Націй. Хотілося б, щоб в жовтні перед очною зустріччю з супер-португальцями ми мали хоча б пару очок переваги. Це знизить психологічний тиск на наших гравців, а ось збірну Португалії змусить нервувати. А нам литовців потрібно перемагати! Матч Україна — Литва відбудеться 11 жовтня 2019 року о 21:45 на ОСК «Металіст».

Литва

У таблиці УЄФА у наших сьогоднішніх суперників 130-я позиція. Наша збірна утримує поки що 15-й рядок. Це означає, що українська команда є фаворитом зустрічі. Так, литовці не належать до грандів європейського футболу. Однак команда сьогодні на такій стадії розвитку, що здатна попсувати нерви будь-якому супернику — навіть гранду. Нагадаємо, що головний тренер команди Вальдас Урбонас — великий фахівець з «відстаючих», який вміє перетворювати аутсайдерів в лідери. Цей трюк він робив не раз у внутрішній першості Литви. Тому легкої прогулянки у підопічних Шевченко в цій грі не вийде. Щоб підтримати наших хлопців, рекомендуємо купити квиток на матч Україна — Литва заздалегідь.

Замовити і купити квитки на "Україна — Литва" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 жовтня 2019 21:45

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону